facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By Marie Pinte

By Marie Pinte

Info

J'anime des workshop ou des teambuildings pour permettre aux porteurs de projet et aux aux PME de prendre du recul par rapport à leur activité et aussi permettre la cohésion d'équipe en utilisant l'intelligence collective, le jeu et la créativité



"L’une de ces phrases te parlent ?- Je suis estimée à ma juste valeur et je suis respectée dans mon authenticité- Mes valeurs sont respectées- Je prends du temps pour moi /fais ce qui me plait- Je suis épanouie car je suis moi-même- Mon activité professionnelle a du sens- J'accueille et je gère mes émotionsMa mission?t’accompagner et te mettre en action afin que tu puisses trouver des repères, des réponses positives et constructives à ces phrases par l'utilisation d'outils créatifs. Tout ceci en toute authenticité et bienveillance! Tu es salariée ou indépendante? Sois la bienvenue!Mon ambition? Te permettre de t’épanouir et de rayonner au quotidien en reprenant ta vie en main et agir de manière juste par rapport à qui tu es"
Adres:
Telefoonnummer: +32477332993
Stad: Seneffe


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Innerfrog Innerfrog 649 meter Vertaald door Google InnerFrog legde onmiddellijk onze behoeften aan visuele facilita...
Recensies
Marie is een luisterende, empathische en zachtaardige metgezel die onze problemen nauwkeurig en snel waarneemt en oplossingen biedt die perfect aansluiten bij onze behoeften en levensdoelen. Marie helpt me enorm om mijn overgevoeligheid te begrijpen en als een troef in te zetten. Ik was in staat om dingen op zijn plaats te zetten om mijn overgevoeligheid beter te leven en er een kracht van te maken. Dankzij zijn begeleidingen heb ik mezelf leren kennen, wat het leven voor mezelf makkelijker en aangenamer maakt en me aanmoedigt. Dat is allemaal bonus. De begeleiding met de maan is ook een grote hulp, omdat het me laat weten wanneer het de beste tijd is om te plannen, in actie te komen en te rusten. Ze liet me begrijpen dat het vooral nodig is om voor jezelf te zorgen en naar jezelf te luisteren voordat je uitvoeringen wilt bereiken. Dit is gunstig voor zowel het privé- als het professionele leven. Ik raad haar diensten ten zeerste aan omdat Marie niet alleen een grote gevoeligheid en empathie voor u toont, maar ook een zeer grote professionaliteit vanuit het oogpunt van "identificatie van het probleem" en follow-up. Ik dank hem voor deze geweldige persoonlijke vooruitgang.
Marie is een erg leuke ontmoeting. Beschikbaar, welwillend en goed adviserend, stelt ze alles in het werk om je te ondersteunen in je levensproject. De coaching duurde 3 maanden, met respect voor mijn tempo en wie ik ben. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik voel me nu zoveel beter, met een geweldig project te doen. Dankzij jou.
Ik moest me opnieuw concentreren op wat ik echt wilde doen in overeenstemming met mijn waarden en wie ik ben om de beste diensten aan mijn klanten te bieden, en dankzij de steun van Marie is dat gelukt. We herdefiniëren mijn behoeften, mijn waarden, wat ik leuk vond in mijn werk en wat ik niet langer wilde doen om uit de diensten te komen in overeenstemming met de persoon die ik ben geworden. Dank aan haar voor haar luisteren, haar vriendelijkheid en haar delen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid