facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor By avelien

By avelien

Info

“Always dress like it’s the best day of your life.”

Adres: varentstraat, 3118 Werchter
Telefoonnummer: 0471097409
Stad: Werchter
Route: varentstraat
Postcode: 3118



op zoek naar gerelateerd: BLACK ROSE tetra jurk
Recensies
Zeer vriendelijke dames. Zeer mooie collectie en zeer goede kwaliteit en een aangename prijs. Je wordt er steeds met een glimlach bediend.
Meisje achter de kassa was heel vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Mooie kleding!
Super mooie winkel met toffe, kleurrijke kledij. Je ziet dat er nagedacht is over de inrichting en aankleding van de winkel, en dat maakt dat het echt aangenaam is om er te shoppen. Vriendelijke bediening en heerlijke soldenprijsjes! Aanrader.
Gho, heb toch 1 minpuntje aan heel Avelien haar webshop... Het is zooooo slecht voor men portefeuille!! Avelien, stopt ermee! Elke keer die nieuwe prachtige outfits, schoenen, onweerstaanbare kortingen! Ik moet uw site 3 weken per maand blokkeren of ik ben bankroet Keep up the good work!
Een online winkel met super mooie kleding! Hier bestel ik zeker opnieuw. De winkel biedt ook een hele goede service aan als er even iets misloopt. Zo was mijn terugbetaling van mijn retour wat laat. Ik kon het wel begrijpen met de drukte soldeperiode. Na een mailtje is het direct in orde gebracht! Heel erg fijn om zo snel geholpen te worden. Bedankt!
Heel fijne winkel! Niet te duur, heel goede prijs-kwaliteit en vooral heel leuke, moderne kleding en accessoires, jonge stijl voor modebewuste vrouwen. Aangenaam interieur,supervriendelijke verkoopster en eigenares, zeggen hun mening en doen een babbeltje zonder aankoopverplichting. Ook fijn om op Instagram of Facebook te volgen. Hun geurkaarsen ruiken trouwens heerlijk. Ik kom er regelmatig, een aanrader!
Hele goede service. Snelle verzending naar Nederland en zelfs nog een leuke attentie met persoonlijk geschreven kaartje nagestuurd vanwege een feestweekend. Helemaal leuk! Bedankt voor de leuke spullen en tot een andere keer
Super mooie winkel met toffe items en een top prijskwaliteit verhouding. Heel aangename verkoopster die niet opdringerig is en me heeft geholpen om een nieuwe outfit te kiezen om naar een trouwfeest te gaan. Dankjewel van een tevreden klant
Super winkelervaring! Erg vriendelijke service gekregen en natuurlijk super mooie kleding, hele leuke items gescoord!
Gisteren nog langsgeweest in de winkel. Naar huis gegaan met weer super leuke stuks en wil vooral de verkoopster Lore bedanken voor haar goede service, dringt niets op, is supervriendelijk... Het is een TOP winkeltje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid