facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bxposed Films

Bxposed Films

Info

Filmmaker, productie professionele en privé Films



"Videoproductie"
Adres:
Telefoonnummer: 0492208779
Stad: Herentals


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Techno-Unity.com Techno-Unity.com 3 km We are a Techno Brand. We promote Techno in every way possible. For Ravers, Listener...
boostU boostU 3 km We’re a team of growth marketeers, on a mission to boost your business. We challenge ...
Recensies
Ben heeft onze trouwdag op een prachtige manier in beeld gebracht. Hij heeft zich perfect ingeleefd in ons verhaal en is erin geslaagd om de sfeer en de emoties van onze dag volledig samen te vatten in een video van een paar minuten. Hij heeft oog voor detail, gaat super professioneel te werk en was zeer goed voorbereid. Echt een top kerel, een aanrader!
Ben is een fantastische en professionele videographer . Hij heeft geweldige ideeën en weet die te integreren in zijn werk zodat zijn beelden een sfeer uitstralen die hij creeert door transities , invalshoeken, muziek en belichting die voor eeuwig op beeld worden vastgelegd en beleefd kunnen worden !
We hebben Ben ingehuurd voor ons trouwfeest. Vanaf het eerste contact heel erg professioneel en stipt, heel duidelijk in zijn communicatie. En het resultaat nadien was echt indrukwekkend! Een echte vakman.
Enkel in superlatieven te beschrijven: zeer professioneel, luistert goed naar je vragen, denkt mee na wat de optimale formule is en zorgt voor een ongedwongen sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid