facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bvp-Abp

Bvp-Abp

Info

De nood, de wil, en de overtuiging vanuit het Belgisch Podologisch beroepsveld, om als één sterke beroepsgroep naar buiten te komen is ZEER groot!

Geschiedenis

BVP-ABP
De Belgische Vereniging der Podologen
Erkende beroepsvereniging voor Podologen in België (Pub Raad van State);
De enige erkende Belgische beroepsvereniging aangesloten bij FIP

· Als enige Belgische Beroepsvereniging voor Podologen, officieel aangesloten bij FIP , ben je ook automatisch member van FIP en geniet je van alle voordelen als FIP member

· ABP-BVP wil als één spreekbuis voor ALLE podologen aanwezig zijn op alle nationale en internationale events.

· Anderzijds beseffen de podologen dat de cultuur in het noorden en het zuiden van ons land soms anders is en dat bepaalde werkzaamheden best vanuit deze eigen cultuur en landstaal worden bestuurt. De moedertaal helpt ons bij deze decentralisatie.

· De BVP wil ook naar de podoloog toe komen in het werkveld. Hiervoor zijn regionale besturen opgericht, met telkens hun verantwoordelijken die nationale betrokkenheid hebben. Een makkelijk regionaal overlegorgaan naar andere medische en paramedische disciplines waar we in de praktijk mee samenwerken en netwerken.

· Naast deze Podoloog specialistische structuur denken we ook dat heel wat mensen ons in het realiseren van onze huidige en steeds groeiende paramedische doelstellingen kunnen helpen.
Hiervoor is een “Adviesraad”, “Raad van Wijzen”, geïnstalleerd.

Doelgroepen als onderwijs, industrie, Specialisten, oudere podologen,…. kunnen ons hier heel veel diensten bewijzen. We blijven netwerken om deze raad op een kwalitatieve manier uit te breiden.

Adres: Imperiastraat 16A, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 0032 495 22 44 31
Stad: Zaventem
Route: Imperiastraat 16A
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Erkende podologen RIZIV, Lijst erkende podologen, Podoloog, Belgische Vereniging voor Psychotherapie, Belgische Unie van Podologen en Gespecialiseerde Voetverzorgers, Wat is podologie, Terugbetaling podoloog, Is een podoloog een dokter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solidarity with Others Solidarity with Others 4 km A volunteer movement committed to solidarity with 'OTHERS'
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid