facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BVBA Van Doren Tegels & Trappen

Info

Professioneel vloerdersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van tegels en trappen en de verkoop hiervan.

Geschiedenis



Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist in het verkopen en plaatsen van tegels en trappen in natuursteen.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door onze sterke troeven die wij u al jarenlang bieden. Perfectie, uitstekende service en klantvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats.

Wij werken niet alleen met tegels en trappen van de beste kwaliteit ,maar bieden u ook een vakkundige plaatsing en informatie omtrent de verschillende materialen.

In onze steeds vernieuwende toonzaal vindt u zeker wat u zoekt.
Voor ieders budget wat wils, met zekerheid van kwaliteit!

De tegels en/of trappen kunnen door ons vakkundig geplaatst worden. Hiervoor komen wij steeds ter plaatse om een beeld te krijgen van de situatie. We gaan ondermeer na of er al een chape ligt, of er isolatie komt, of dat u vloerverwarming wenst … Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het opmaken van een correcte en gedetailleerde offerte. Zo komt u niet voor verrassingen of onvoorziene meerprijzen te staan. Alle werken worden grondig besproken en uitgevoerd volgens uw wensen. Bij ons is het gezegde " klant is koning" nog steeds van toepassing!

Plaatst u de tegels liever zelf? Zelfplaatsers genieten bij ons van grote voordelen en kortingen! Wij hebben ook alle nodige materialen (en benodigdheden) in voorraad.

Bent u op zoek naar vloertegels, muurtegels , een mooie trap of terras in natuursteen , een vakman?
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij geven u graag informatie en helpen u verder met uw keuze.

Onze toonzaal bevindt zich op de Tiensesteenweg (baan Leuven-Tienen) in Korbeek-lo (Bierbeek).

Adres: Tiensesteenweg 99, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 003216460763
Stad: Korbeek-Lo
Route: Tiensesteenweg 99
Postcode: 3360



op zoek naar gerelateerd: Tegels Van Doren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coloured Gardens Coloured Gardens 423 meter Dé speciaalzaak met het meest uitgebreide Fermob assortiment. Regio Vlaams Brabant.
Garden Stock & Outlet Garden Stock & Outlet 423 meter Zeer,zeer slechte service. Klein onderdeel voor rugsteun was defect, heb dit de dag v...
Deweerdt Vloer- en tegelwerken Deweerdt Vloer- en tegelwerken 578 meter vriendelijke ontvangst en professionele hulp bij keuze van tegels
Recensies
Top vloerders. Familiebedrijf levert steeds professioneel werk, flexibel, mooie afwerking. Uitgebreide keuze van tegels en oplossingen
Altijd een warme ontvangst en professioneel advies! En een zeer mooie up-to-date collectie wand- en vloertegels. Een aanrader!
Vriendelijk onthaal en correcte service. Ik ken deze zaak sinds 18 jaar en ben nog steeds onder de indruk van hun professionele en persoonlijke aanpak. Respect!
Mooiste tegels. Vriendelijke mensen
Vakmanschap van wc tot living
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid