facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BVBA Thuisverpleging M.W.K

BVBA Thuisverpleging M.W.K

Info

Michael is actief in de regio's Koekelare, Ichtegem, Eernegem, Gistel, Aartrijke, Torhout, Kortemark, Handzame, Diksmuide en Houthulst.



"Thuisverpleging Groepspraktijk. Michael Willaert & team staan 24/7 voor U klaar. De verpleging houdt meer in dan professionele verpleegkundige handelingen. Desondanks de werk-en tijdsdruk, wordt er bij Thuisverpleging M.W.K. nog ruim tijd gemaakt voor persoonlijke aandacht, een veilige en rustige omgeving bieden om zo patiëntgericht te kunnen werken. Er is tijd om te luisteren, samen te praten, af en toe eens te lachen. Soms dit die bijdraagt tot de echte kwaliteit van zorgverlenen!Bovendien staan we sterk in het aanvragen van de nodige thuiszorgpremies/tegemoetkomingen, een belangrijke sociale rol die we als verpleegkundigen vervullen."
Adres: Sterrestraat 154A, 8680 Koekelare
Telefoonnummer: +3251433191
Stad: Koekelare
Route: Sterrestraat 154A
Postcode: 8680


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgschakel Zorgschakel 1 km Ben heel tevreden over annick Vanbiervliet.Zeer hygiënisch zorgzaam zeer aangenaam p...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid