facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bvba Speedcolor Peppe & zn

Bvba Speedcolor Peppe & zn

Info

Schilder
Meubellakkerij
Vloeren
gyproc

Geschiedenis

Beste
Wij bvba Speedcolor het bedrijf en winkel gelegen op de bekaertlaan 7 te Dilsen, heet u welkom op onze Facebook pagina.
In 1996 is Giuseppe Marroccoli, de zaakvoerder begonnen met het schildersbedrijf dat reeds uitgegroeid is tot een totaal interieur afwerkingsbedrijf, van gyprocwerken tot een in de puntjes afgewerkte muur. Sinds een aantal jaren doen we tevens ook elk soort vloerbekleding van tapijt tot linoleum en vinyl. Ook zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van al uw meubels! Elk soort kast of stoel is voor ons kinderspel om terug als nieuw te laten lijken of zelfs oud als u dat wenst!

Sinds 2015 is ook mijn zoon, Giovanni Marroccoli begonnen in de zaak en staat vol moed paraat om mij op te volgen en de kwaliteit te beamen die van ons verwacht word!

Wij bieden heel het jaar door 30% korting in onze winkel, dit heeft wel als nadeel dat er niet heel de dag iemand in de winkel staat. Gelieve hiervoor even een afspraak met ons te maken!

Veel plezier op onze pagina,
Het Speedcolor team!

Adres: Bekaertlaan 7, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089659095
Stad: Dilsen
Route: Bekaertlaan 7
Postcode: 3650


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seegers Groep Seegers Groep 3 km Seegers Groep bestaat uit 4 bedrijven met elk hun specialiteit. Natuursteen, Tegeldes...
Recensies
Zeer behulpzaam en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid