facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bvba De Frietboetiek

Bvba De Frietboetiek

Info

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vlotte, vriendelijke bediening in een mooi interieur. Ben je in de buurt? Kom dan even langs!

Geschiedenis

In de Frietboetiek te Wijshagen heten Ronny en Peggy u welkom. Ze bakken goudgele frieten en krokant gebakken snacks in een handomdraai en met een lach op het gezicht. Niet alleen als frietliefhebber kunt u genieten in het modern stekje; u kunt er ook terecht voor eigen bereide gerechten zoals vidé, stoofvlees, pasta, pita, koude schotels, chocolademousse en tiramisu. De Frietboetiek is ook in de traiteurmarkt thuis, kortom een manusje-van-alles.

De hardwerkers, die allebei een horeca-opleiding hebben gevolgd, zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. Kwaliteit, hygiëne en een vlotte bediening zijn begrippen die er centraal staan. Met de ruime parking kunt u zonder problemen een culinaire stop maken te Soetebeek 23 in Wijshagen.

De Frietboetiek is bekend om haar verse producten en haar ruime keuze. U kunt er met Bancontact betalen en leuke extra’s worden aangeboden via de klantenkaart.



"2 maal verkozen tot de beste frituur van België! In 2019 verkozen tot best frituur van Limburg en de 3de beste van Vlaanderen! Reeds 4 jaar achter elkaar beste frituur van Oudsbergen. De Frietboetiek heeft ook het Greenkey certificaat ontvangen voor hun inspanningen op gebied van milieu en duurzame handel! Hierdoor kan u in De Frietboetiek betalen met ecocheques"
Adres: Soetebeek 23 , Meeuwen 3670, BE
Telefoonnummer: 089 46 84 45
Stad: Meeuwen
Route: Soetebeek 23
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: de frietboetiek lille, frituur meeuwen, de frietboetiek wechelderzande, de frietboetiek middelkerke, frietboetiek menukaart, frituur marc meeuwen, frietboetiek facebook, quadro wijshagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winter Bart Winter Bart 3 km De legendarische frituur van meeuwen met de lekkerste frieten in omstreken. Tot laat ...
Mievers Stro Mievers Stro 4 km Voor het eerst sinds 2 jaar weer in België en op aanraden hier frietjes met stoofvlee...
Recensies
Je betaalt hier wel iets meer dan gemiddeld maar het is het zeker waard. Zowel de frieten, de snacks alsook de constante vriendelijkheid is het meer dan waard. Desondanks de drukte een zeer beperkte wachttijd. Om de vingers bij af te likken!
Lekkere frietjes, snel klaar & vriendelijk personeel! Voldoende parking binnen wat minder heb ik het gevoel
Niet voor niets meermaals uitgeroepen tot beste frituur. Het eten is wat aan de duurdere kant voor een frituur, maar je krijgt er veel lekkers in de plaats. Sommige gerechten hebben, hoewel je het niet zou verwachten in een frituur, het niveau van een brasserie. Prima bestelsysteem, ook online. Een aanrader als je een "gewone friet" wil of net dat ietsje meer.
2de keer eten afgehaald hier. Opzich lekker gegeten maar de frietjes waren helaas niet doorbakken. Grote verbetering tegenover een aantal jaar geleden qua vriendelijkheid en service.
Als frietboetiek kun je er zeer goed eten. Je zult er nooit met honger buiten gaan, de porties zijn meer dan voldoende.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten en supervriendelijke bediening! Lekker veel licht in de zaak en rusrig zitten, bedankt! Parkeren: Grote en goede parkeergelegenheid
Goede eetzaak, eten is lekker en goede porties. Zeker een aanrader!Eten: 5/5
Frietjes net iets anders. Steeds een warme welkom wanneer je toekomt. Zeer uitgebreide en gevarieerde, lekkere menukaart, voor ieder wat wils.
Wat duurder dan de gemiddelde frituur, maar heel lekker eten en gezellige zitplek.Eten: 4/5
Als ik maar 1 maaltijd per dag eet dan heb ik toch rap gekozen . Vriendelijk personeel, heerlijk eten, propere en schone zaak. In ieder geval een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bvba De Frietboetiek met het openbaar vervoer


Wijshagen Martinlaan 330 meter
13
13b
33
Wijshagen Martinlaan 330 meter
746
748
Wijshagen Martinlaan 360 meter
13
13b
33
Wijshagen Martinlaan 360 meter
746
748
Wijshagen Tussenstraat 440 meter
746
748

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid