facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BVBA BROUWERIJ BROEDER JACOB

BVBA BROUWERIJ BROEDER JACOB

Info

Belgian Premium Beer

Geschiedenis

Beer is music!
Broeder Jacob is een nieuw Belgisch bier. Gebrouwen volgens een uitgebalanceerd recept en hergist op de fles. Twee varianten steken elkaar naar de kroon. Proef en geniet van de volle moutsmaak van Broeder Jacob Bruin. Of laat je volop verleiden door de blonde schoonheid van Broeder Jacob Tripel.

Dankzij een matig alcoholpercentage (7,5%) houden Broeder Jacob Bruin of Tripel maat. Zoals dat past in muzikaal gezelschap. De meervoudige smaak van typisch Belgisch speciaal bier primeert. Broeder Jacob grijpt terug naar oude smaakdirectieven.

Broeder Jacob schenk je altijd in het echte Broeder Jacobglas. Hoog, kelkvormig, uniek in design. Het typische Broeder Jacobglas houdt de smaak van het bier lang vast. De gegraveerde solsleutel in de bodem van de kelk maakt dat Broeder Jacob blijft sprankelen. Daarom is Broeder Jacob echt een bier voor genieters. Beer is music. Luister naar Broeder Jacob wanneer hij jouw glas vult met heerlijk gerstenat.

Adres: Beninkstraat 28, 3110 Wezemaal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0498112004
Stad: Wezemaal
Route: Beninkstraat 28
Postcode: 3110



op zoek naar gerelateerd: Broeder Jacob Tripel, Broeder Jacob Bruin, Broeder Jacob Double Port, Broeder Jacob (Piano)
Recensies
Uitstekend zoethoutchocoladekoffiebier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid