facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BVA Auctions België

BVA Auctions België

Info

Van theelepels, auto's en vliegtuigen tot industriële machines; echt van alles wordt online aangeboden bij Europees marktleider in online veilingen!

Adres: moerbroek 25, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 014 75 69 76
Stad: Herenthout
Route: moerbroek 25
Postcode: 2270



op zoek naar gerelateerd: online veilingen belgie, troostwijk veilingen, openbare veilingen belgie, jorisco veilingen belgie, veilingen auto, veilingen limburg, gratis veilingen online, alle veilingen
Recensies
Eerder werd ik gewaarschuwd door een kennis dat de methode die BVA gebruikt er sprake is van casino methoden. Gisteren een bod gedaan op een kinderhorloge en was tot het eind van de afsluiting van de veiling de hoogste bieder. Bij de afsluiting, op het tijdsmoment 000 werd opeens mijn bod overboden zonder te zien is wie dat bod heeft gedaan. Je kon weer een bod doen. Dat heb ik gedaan en was weer de hoogste bieder tot het tijdsmoment 000 en precies op dat moment werd wederom mijn bod overboden zonder te zien wie dat bod heeft gedaan. Je kon daar weer een bod overheen doen. Maar helaas voor BVA Auctions ik trap niet in jullie bedrog. Dit heb ik ook op FB bij BVA gezet met als gevolg dat ik geblokkeerd werd voor mij DE bevestiging met een organisatie te maken te hebben met een bepaalde signatuur.
Oplichters !!! AirPods Pro gekocht waren zowel op de website als op de factuur verkocht als “echte” Apple AirPods. Toen ik ik ze bij Apple heb binnengebracht bleek dat het “fake” waren. Toen ik ze daarmee heb geconfronteerd officieel rapport van Apple … geen reactie meer sinds meer dan een maand waar ze normaal binnen 1 à 2 dagen antwoorden Ik ga nu een officiële klacht gaan indienen in de hoop dat er snel een oplossing komt.
Het zijn bedriegers. Een computer scherm wordt opgestuurd zonder bescherming in de doos gestoken die veel te groot was. Scherm komt uiteraard defect aan. Meerdere keren een mail gestuurd zowel naar diegene die het verzonden heeft als BVA Actions nooit reactie gekregen. Ik heb vlak daarvoor nog een keukenrobot gekocht deze was wel goed aangekomen maar deze is na twee keer te gebruiken ook stuk gegaan. Uiteraard hetzelfde geen reacties op mijn mails.
BVA NOOIT MEER BVA beloven verzending binnen zeven dagen. Bijna vier weken later, meerdere keren via chat en mail BVA proberen te bereiken, maar ze antwoorden gewoon niet! Ze zullen wel met smoesjes komen dat een derde partij de verzending doet, maar dat kan mij niks schelen; als klanten contact zoeken dan neem je op. Ik zit al vier weken in het donker hier over mijn kavel. Als ik de reviews hieronder moet geloven vind de verkoper waarschijnlijk mijn bod te laag en gaan ze niet verzenden.
On uitgepakte kavel meteen geretourneerd op eigen kosten, niks melding van hun uit gekregen dat het binnen en/of ik mijn geld terug krijg. Ze beloven 14d maar na 3/4 weken nog niks, klantenservice onbereikbaar. Zeer teleurgesteld en €100 armer...
Elektrische fiets gekocht via thuisbezorgveiling. Erg vlotte afhandeling met duidelijke communicatie wanneer deze werd geleverd. Bij levering bleek de oplader te ontbreken. Via chatservice op de website contact opgenomen. Dit ging zeer snel, de medewerker was erg vriendelijk en de geboden oplossing deels terugbetaling werd ook correct uitgevoerd!
Alleen maar slechte ervaringen met BVA auctions. Eerst kocht ik er oortjes die quasi onbruikbaar zijn, slechte kwaliteit geluid die geenszins overeenkomt met beschrijving. Tweede keer iets gekocht maar kon het niet halen. Allemaal geeb probleem want we kunnen als koper zo gezegd gebruik maken van herroepingsrecht, binnen de twee weken na aankoop wordt het geld terug gestort. Niets is minder waar. Ten eerste zijn ze niet te bereiken via de telefoonnummer. Als je een e-mail stuurt kan het wel zijn dat ze antwoorden maar ze slepen het zo lang mogelijk aan heb ik het gevoel. Ik heb mijn geld 5 maanden na het gebruik te maken van deze herroepingsrecht niet gezien. Ondertussen antwoorden ze ooin niet meer op emails. Ten zeerste af geraden!!!
Ik heb een product gekocht op 3 mei en betaald op 4 mei en ik wacht nu all 3 weeken e word niet verzonden ik heh via chat 4 ker kontakt genomen maar er wordt niets opgelost deze veiling moet de Nederlandse overheid zosnel mogelijk sluiten omdat dit is gewoon bedrog
Al 2 keer misleid door BVA-Auctions, dit zijn niet allemaal faillesements goederen, vaak gebruikte/defecte producten die ze zogezegd als faillesements goederen verkopen. Ik heb 1 keer een jacuzzi gekocht, volgens de site door een faillesement maar ik ben er achter gekomen dat dit gewoon een verkoper was die goedkope prullen verkoopt op deze site, jacuzzi is na een half jaar kapot gegeaan. Enkele dagen geleden een bureaustoel besteld,heb een andere stoel ontvangen dan op de foto's. geen retour mogelijk hiervoor.
Wacht al meer dan 11 dagen. Terwijl zij beloven verzending BINNEN 7 dagen. Klantendienst is waardeloos en telefonisch niet bereikbaar ! Ik koop hier NOOIT meer !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid