facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buytaert/Koen

Adres: Rupelmondestraat 266 , Bazel 9150, BE
Telefoonnummer: 03 774 03 36
Stad: Bazel
Route: Rupelmondestraat 266
Postcode: 9150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Hele goede dierenartsen en mooie praktijk. Vriendelijk en behulpzaam.leggen alles goed uit en hebben meer dan overduidelijk een hart voor dieren.
Bij collega Gite langs geweest. Zeer zorgzaam, helder in de communicatie en neemt veel tijd voor het onderzoek.
Zeer vriendelijk en altijd al goed geholpen geweest
Zeer begripvolle, vriendelijke mensen, die weten wat ze doen en daarbij ook de verstaanbare uitleg verschaffen van hun uitgevoerde werk. Ondanks ik hun 30 minuten heb doen wachten om te opereren en mijn hond tegenwerkte tot het uiterste, bleven ze geduldig en professioneel.
Dhr Buytaert heeft mij heel goed geholpen, waarvoor dank. We hadden een gewonde egel in de tuin, hij zei dat ik de vogelbescherming kon bellen, en de volgende dag heb ik gebeld, ze hebben dezelfde dag de egel komen halen voor verzorging. Dat heeft mij heel blij gemaakt, en ik wil hem nog eens bedanken voor de info.
Wat een geweldige dierenarts. Zeker een aanrader !
Heel tevreden, neemt alle tijd die nodig is, goede uitleg en advies
Bedankt om onze hondje Lord'ke te helpen. Met spijt moeten we hem laten inslapen laten doen . Met beleeft groeten van zijn baasje en zijn tante 'ke.
Hele lieve dierenarts, welke echt tijd neemt inzake nazicht van je huisdier. Geeft ook veel uitleg over eventuele nodige medicatie en is oprecht bezorgd omtrent het welzijn van je huisdier. Ik veel deze dierenarts echt aan!
Zeer vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid