facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurtslagers

Buurtslagers

Info

Welkom op de regionale pagina van je vertrouwde Buurtslagers in Destelbergen.



"Bon’Ap is de grote broer van Buurtslagers. Noem het een voedingswinkel met een eigen Buurtslagers-slagerij. Een uniek shop-in-shopconcept waar je kan winkelen met smaak. Met verse gerechten voor nu, inspiratie voor straks en handig verpakte producten om te bewaren voor later. Dankzij de ruime keuze aan huisbereide maaltijden, eten jij en je gezin zelfs op de drukste dagen lekker vers."

"Bon’Ap is de grote broer van Buurtslagers. Noem het een voedingswinkel met een eigen Buurtslagers-slagerij. Een uniek shop-in-shopconcept waar je kan winkelen met smaak. Met verse gerechten voor nu, inspiratie voor straks en handig verpakte producten om te bewaren voor later. Dankzij de ruime keuze aan huisbereide maaltijden, eten jij en je gezin zelfs op de drukste dagen lekker vers."
Adres: Dendermondesteenweg 48, 9070 Destelbergen
Telefoonnummer: 09 219 95 85
Stad: Destelbergen
Route: Dendermondesteenweg 48
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Martin Slagerij Martin 3 km Fijne vleeswaren, vriendelijk personeel, lekkere charcuterie. Nog nooit een mindere g...
Spar Destelbergen Spar Destelbergen 3 km Compacte en handige winkel. Veel keuze. Lekkere gerechten Vriendelijk personeel en r...
Recensies
Grote winkel met ruim assortiment klaargemaakte schotels, voor op te warmen of koud. Ook assortiment diepvries producten, verse soep en zuivel. Alles netjes en vriendelijke bediening. Ook een verse broodjes afdeling en slager in deze zaak ondergebracht. Grote ruime parking. Het vegetarische assortiment van volledige / 1 schotel gerechten is echter beperkt.
Bij een luie bui vindt je hier hele lekkere schoteltjes. Ook vers vlees prima. En zo'n peperroomsausje voor bij je steak valt niet te versmaden. Soep Diepvrieskaas krokketjes HMMM
ik kom hier geregeld en vind de winkel beter en beter worden. Steeds een vriendelijke bediening en heel lekkere broodjes, alsook het assortiment is top! een tevreden, trouwe klant!
50 cent vragen voor het toilet te gebruiken als je op punt staat om aankopen te doen is absurd en alles behalve hoffelijk naar de klant toe. Nooit meer kom ik hier iets kopen.
Prachtige winkel! Mooi verzorgd en dagelijks ruime keuze uit verse dagschotels en koude schotels of slaatjes . Proper gepresenteerd door het steeds vriendelijk personeel! Ik ga er dagelijks om mijn broodje. Écht een aanrader, grtjs Sylvie.
Vandaag 24 september nog een terug voor paar brootjes bediend door Cindy terug zelfde verhaal deze keer was mijn laatste spijtig dat er niet wordt gedaan aan de hygiëne!!!!! Waneer gaan jullie eindelijk jullie handen beginnen ontsmetten/wassen aub smeerige boel bij jullie Michael u bent de store manager en doet u ook niet aan krijg vandaag een brootje van u en ook de klant achter mij was bediend na dat een medewerkster van de winkel kwam met allerlei spullen op haar handen en direct aan begonnen aan brootje Smos tonijnsalade doe iet aan jullie hebben lekkere bootjes maar hygiëne is 0 hopelijk euroconsult binnen kort!!
Broodjes zeer goed maar bediening zeer slecht. Wou 2 broodjes meenemen, stond geen wachtrij maar heeft een halfuur geduurd. Broodjes waren bijna weer koud als ik buiten kwam.
De Panos is vlakbij maar hier zijn de broodjes veel lekkerder, goedkoper en er is evenveel keuze! Naast broodjes heb je ook een beenhouwerij gedeelte, kaas, slaatjes, soep en meer.
Ruime keuze verse vleeswaren aan scherpe prijzen. Vriendelijk personeel. Spijtig dat er geen hoekje voorzien is om belegd broodje op te eten zoals op sommige andere Bon'Ap plaatsen.
Zeer lekkere broodjes, maar veel te lang moeten wachten. Extra personeel zou hier dringend mogen bijkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid