facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurt'punt Langerbrugge & Kerkbrugge

Info

Het Buurtpunt wil de ontwijde kerk omtoveren tot een warme plek waar buren elkaar ongedwongen kunnen treffen. Waar het nuttige en het gezellige samenkomen.



"Den Hannekesnest is een buurtpunt gevestigd in de ontwijde kerk van Kerkbrugge-Langerbrugge. De kerk kreeg een nieuwe bestemming. Van dinsdag tot en met vrijdag is de korte keten winkel geopend en wordt je geholpen door cliënten van Voluit vzw sociale tewerkstelling. De burenbar wordt tijdens de week open gehouden door cliënten van Voluit vzw en in het weekend vrijdagavond en/of zondag staan de buren achter de bar.Den Hannekesnest is een inclusieve ontmoetingsplek."
Adres: Burggravenlaan, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 0472 38 11 84
Stad: Evergem
Route: Burggravenlaan
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Hannekensnest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Christoffelkerk (Evergem) Sint-Christoffelkerk (Evergem) 2 km Mooie kerk binnen maar buiten dringend renovatie nodig.
Recensies
Een gezellige bruisende plek waar buren samenkomen voor en achter de toog. Er zijn zijn regelmatig evenementen en er is ook een korte keten winkel sociale tewerkstelling van vzw Voluit . Voor de kleinste er een een hele grote zandbak naast het zonnige terras <3
Een prachtig project in een unieke locatie. Tijdens de week is het winkeltje met super lekkere Meetjeslandse streekproducten open. Je kan er ook iets drinken op het fijne terras. De winkel en de bar worden tijdens de week open gehouden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ze doen dit super! De bar wordt in het weekend bemand door vrijwilligers uit de buurt. Kom zeker eens langs naar dit inclusief project!
Zeer leuke en gezellige ontmoetingsplaats in de oude kerk van deze school, met bar, winkel met lekkere producten van lokale producenten en handelaars. Vriendelijke mensen. Mooie buitenterras. Op vrijdag 09/12/22 was er de allereerste kerstmarkt " Winternest". Een zeer geslaagd en mooie evenement. Veel volk. Warme en gezellige sfeer.
Aangenaam verrast ..... iedereen zou daar eens moeten binnen stappen ....tof initiatief
Deze verborgen parel is ideaal voor mij en mijn gezin. Wat een lokatie. En wat een prijzen in verhouding. Niet naar toe gaan. Ik wil er alleen van kunnen genieten. Niet altijd Savonds open. Enkel vrijdag tot 24 u dacht ik. In de wEek tot 17.30. zondag vanaf 14u?
Aangename ontmoetingsplaats voor de buren van Kerkbrugge in een sociaal project gedragen door de begeleiders hiervan en hun cliënten. Ook de samenwerking met plaatselijke leveranciers in de winkel is een meerwaarde.
Een gezellige ontmoetings ruimte. Ik volg de daar herstel academie. Over Eenzaamheid. Helaas een trieste situatie. Met vr gr Martine.
Leuke plek om iets te drinken met de buren.
Mooie plaats en er goed vergaderd.
Topinitiatief. Zo mogen er in elk dorp of gemeente komen. Succes met de verdere uitbouw allemaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid