facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurderij merksem

Info

Online kopen recht bij de boer en online betalen. Afhalen in de Volkslust in Merksem op woensdag en een gezellig praatje maken met de boer.

Geschiedenis

De Buurderij Merksem is een trefpunt van verse, lekkere en gezonde voeding, met liefde en vakmanschap geteeld, gekweekt en bereid door lokale boeren en ambachtelijke producenten uit de streek van Merksem.

Hoe werkt het? Je registreert je als Buur op de website. Je kan daar het hele aanbod aan kwaliteitsproducten op je gemak bekijken. Alles staat aangeduid met prijs en foto's. De producenten stellen zichzelf ook voor op de website met hun persoonlijk verhaal. Wil je iets bestellen, dan vink je de producten van jouw keuze aan en die belanden in je digitale winkelmandje. Bestellen kan telkens van donderdag tot maandagnacht. Je betaalt online en komt je bestelling ophalen op woensdag tussen 17u en 18u30 in de Volkslust in Merksem, Van Heybeeckstraat 26 (rechtover het zwembad).

Wat is er allemaal te koop? Groenten, fruit, hoevezuivel, bio-vlees (kip, rund, varken), lamsvlees, honing, bereide gerechten, soepen en lekkere speciallekes zowel zoet als hartig. Voor elk wat wils. Er komen steeds nieuwe boeren en producenten bij... dus het assortiment breidt uit.

Belangrijk om te weten is dat je als geregistreerde Buur geen enkele aankoopverplichting hebt. Je hoeft ook niet minimum een bepaalde hoeveelheid af te nemen. Je hoeft ook niet bij elke producent te bestellen. Je hoeft geen abonnement te nemen of vooraf samengestelde pakketten. De keuze is helemaal vrij. Je beslist zelf hoeveel en hoe vaak je koopt.

Waarom zou ik kopen op de Buurderij? Als Buur van de Buurderij ondersteun je lokale landbouw. Veel landbouwers staat het water aan de lippen. Dit concept geeft hen een nieuwe afzetmarkt, zorgt voor extra klandizie en bovendien is het rechtstreeks contact tussen producent en consument, tussen Boer en Buur een echte meerwaarde. De korte keten - rechtstreeks van het veld op ons bord - garandeert versheid en een minimum aan voedselkilometers. Het is een duurzaam en transparant concept waarbij de boer zelf zijn prijs bepaalt : een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Waarom online bestellen en betalen? Het online bestellen heeft niets dan voordelen. Je kan op je gemakje in het comfort van je eigen huis je keuze maken via de gebruiksvriendelijke website. De online verkoop wordt afgesloten op maandagnacht. Op dinsdag krijgen onze boeren een overzicht van wat er allemaal is besteld en (nu komt het!) jouw bestelling wordt persoonlijk door de boer geoogst en klaargezet om aan jou kraakvers èn persoonlijk te overhandigen op woensdag. Verser kan het niet! De online betaling garandeert de boer van afname en betaling. De boer brengt op woensdag enkel mee wat besteld en betaald is. Dus... geen overschotten, geen verlies, niets belandt in de vuilnisbak.

Kortom. Wij kunnen iedereen alleen maar warm aanbevelen om zelf eens een kijkje te nemen op de website. Laat je verleiden door alle lekkernijen. We kijken er alvast naar uit om je binnenkort te begroeten op de Buurderij!

Vriendelijke groeten namens het hele team,
Ann, Bea, Curt, Eef, Marleen, Nadia en Sofie
... en alle Boeren

Adres: Van Heybeeckstraat 26, 2170 Merksem
Stad: Merksem
Route: Van Heybeeckstraat 26
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Korte Keten Antwerpen, Boeren en Buren aanmelden, Lokale boeren, Korte keten boeren, Fruit kopen bij de boer, Verse groenten van de boer, Tomaten rechtstreeks van de boer, Recht van bij de boer verkooppunten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mix-Markt Mix-Markt 443 meter Store should be closed to be honest, not only is it way expensive but on top of that ...
Bakkerij Andries Bakkerij Andries 1 km De producten zijn zeer goed. De bakkersvrouw daar en tegen zou ik niet voor kunnen we...
Carrefour Express Lambrechtshoekenlaan Carrefour Express Lambrechtshoekenlaan 1 km Geen aanrader, prijzen zijn duur en als je je geld terug wilt omdat je perongeluk dub...
Brood & Co Brood & Co 1 km Lekker lekker lekker
Maloe keuken Maloe keuken 1 km MALOE KEUKEN DAGELIJKS LEKKERE SURINAAMSE GERECHTEN. OOK VOOR FEESTJES VERJAARDAGEN E...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid