facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurderij Kortenberg

Buurderij Kortenberg

Info

De Buurderij verzamelt al het lekkers uit de buurt. Je kan online ubestellen tot dinsdagavond en het afhalen op donderdag 17u30-19u aan de parochiezaal van Everberg.

Geschiedenis

Het buurderij -platform verbindt lokale producenten rechtstreeks met de buurt. Met deze korte keten zijn er geen overbodige tussenpersonen. Al het lekkers wordt verzameld op één website, www.boerenenburen.be zodat iedereen uit de buurt wekelijks zijn bestelling kan plaatsen. Van het afhaalmoment proberen we ook een gezellig buurtmoment te maken.

Adres: Annonciadenstraat 21, 3078 Everberg
Telefoonnummer: 0478/656537
Stad: Everberg
Route: Annonciadenstraat 21
Postcode: 3078



op zoek naar gerelateerd: Buurderij Tervuren, Boeren en Buren, Boeren en Buren aanmelden
Recensies
Altijd verse, kwaliteitsvolle producten, topgerechten, gewoon een aanrader. Gemakkelijk, eerlijk, kortbij, fantastisch gecoördineerd en heerlijk.
Topservice, gevarieerd en duurzaam aanbod. Werkt zeer lokaal en hoge kwaliteit!
Gezellige manier van winkelen rechtstreeks van sympathieke producenten.
Geweldig initiatief. Je bent zeker van kwaliteitsproducten.
Verse biologische producten!
Veel goede producten direct van de producent jammer dat de prijzen soms hoog zijn. We hebben meer lokale producenten nodig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid