facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Butterfly Circles

Butterfly Circles

Info

Butterfly Circles verbindt wijsgerige strekkingen van verschillende culturen.

Geschiedenis

Is een organisatie die workshops en opleidingen aanbiedt in het binnen en buitenland rond helende kunsten. We zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van Native American Healing en Soundhealing. Maandelijks zijn er gelegenheden om te dansen en te zingen in onze cirkels en maandelijks zijn er ook maanrituelen voor vrouwen en gemengd. Dagelijks kun je bij ons terecht voor healing en coaching.
We bestaan al meer dan 10 jaar. Iris Pattyn is de bezielster van Butterfly Circles en met een ervaring van meer dan 20 jaar in geluid, stemgebruik, dansen begeleidt ze mensen in het binnenland en buitenland .



"In onze cirkels geven we een aanbod van mogelijkheden en technieken om ons eigen hart te beroeren en om in beweging te blijven met de energie van het universum in relatie met al wat is.Ieder van ons heeft een eigen pad voor de boeg of een levensmissie. Het is belangrijk om te weten wie je bent en welke taak je hier hebt. Als we verbinding maken met onze passie geeft dat ons een bron van inspiratie en energie die ons aandrijft om in schoonheid te leven.De Sufi’s hebben een gezegde dat wanneer één persoon zijn doel voor zijn aanwezigheid hier op aarde eert, er 10.000 meer zullen zijn die hun weg ook vinden. Beeld je de impact in als je je eigen droom neerzet in deze wereld!"
Adres: Geertskouter 18, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02/4523579
Stad: Asse
Route: Geertskouter 18
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Soundhealing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tal Milstein Stables Tal Milstein Stables 875 meter Vertaald door Google Prachtige stallen En zeer warm welkom Origineel Splendide écuri...
Recensies
Fantastisch !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid