facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Business Masters

Business Masters

Info

www.businessmasters.be

Geschiedenis

We inspireren, motiveren, adviseren en begeleiden zelfstandigen (bij- en hoofdberoep), kleine ondernemingen en mensen die de sprong willen maken naar het ondernemerschap met bewezen strategieën, procedures en kennis.

We inspire, motivate, advice and accompany self-employed people (main or secondairy activity), small businesses and people that are willing to take the leap into entrepreneurship, with proven strategies, procedures and knowledge.



"Wij geloven dat ondernemers het verschil maken in onze economie en willen er daarom alles aan doen om ze het oneerlijk voordeel te geven, zodat ze kunnen groeien.Bedrijven laten groeien de dag van vandaag is enkel nog mogelijk door relaties op te bouwen met klanten, die winstgevend zijn maar nog belangrijker... relaties die blijvend zijn.Om relaties op te bouwen, gebruiken we een concept van bedrijfsfunnels gecombineerd met salesmarketing. Bedrijfsfunnels waarmee we klanten continu begeleiden in elke stap van het salesproces en Salesmarketing om ervoor te zorgen dat bedrijven de juiste stappen nemen in het uitbouwen en promoten van hun business.Check Jo z'n YouTube channel voor meer info: http://bit.ly/youtube-jo"
Adres: Herenthoutseweg 14, 2222 Wiekevorst, Antwerpen, Belgium
Stad: Wiekevorst
Route: Herenthoutseweg 14
Postcode: 2222


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: master business administration uva, business master ranking, best business masters in the world, msc in business studies, london business school, master international business amsterdam, master business administration vu, amsterdam digital business master
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid