facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Business Heating

Business Heating

Info

Business Heating est actif dans le domaine de la plomberie et du chauffage. Nous réalisons principalement des installations domestiques.

Geschiedenis

Business Heating est actif dans le domaine de la plomberie et du chauffage. Nous réalisons principalement des installations domestiques. Pour toute information sur nos activités complémentaires, nous vous invitons à visiter notre site internet.



"Un chauffagiste fiable et compétent sur Bruxelles et ses environs ? C'est nous, Business Heating !Business Heating réalise vos travaux de chauffage et plomberie à Bruxelles et ses environs.Que ce soit pour votre maison, immeuble, bureau, commerce ou industrie, nous réalisons l’étude, l’installation complète et un service après-vente. Pour les installations existantes, nous procédons également à des prestations d'entretien et de dépannages."
Adres: Rue de Danemark 43 Denemarkenstraat 43 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 0474 32 58 00
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue de Danemark 43
Huisnummer: Denemarkenstraat 43
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 00:00-00:00
Dinsdag: 00:00-00:00
Woensdag: 00:00-00:00
Donderdag: 00:00-00:00
Vrijdag: 00:00-00:00
Zaterdag: 00:00-00:00
Zondag: 00:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Chauffagiste agréé gaz Bruxelles, Chauffagiste agréé Bruxelles, Liste des chauffagistes agréés, Liste technicien G1 Wallonie, Technicien chaudière, Liste technicien G1 Bruxelles, Technicien chaudière PEB GI, Liste installateur agréé gaz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vantura Vantura 403 meter
Multi-Service Multi-Service 792 meter
Recensies
Ik belde Giacomo op ivm een probleem met een verwarmingsketel die niet Meer opstartte. Hij kon meteen langskomen en was ook binnen 10 minuten ter plaatse: professioneel, vriendelijk, polyglot. Uiteindelijk was er niks mis met de verwarming - mijn huurder was helaas niet in Staat om de thermostat te programeren - maar Giacomo nam toch een kijke en gaf me uitleg over de ketel en mogelijke vervangsystemas. De einige minpunt: ik vond het vrij duur gezien er geen reparatie nodig was.
Ik heb 2 jaar geleden gebruik gemaakt van deze service voor het jaarlijks onderhoud van de ketel en alles verliep soepel. De reden dat ik besloot de recensie te schrijven is een andere recente ervaring met hen, waaruit bleek dat Giacomo in de eerste plaats een mens is en vervolgens een ondernemer. Ik had heel laat in de nacht een noodgeval waarbij de ketel niet werkte en schreef hem een ​​bericht in de hoop de volgende dag antwoord te krijgen. Hij antwoordde bijna om middernacht op een zondag en vertelde me precies wat ik moest doen. Gefeliciteerd met je empathie Giacomo en lang leve je bedrijf!
De afgelopen 5 jaar hebben deze mensen onze waterfilters vervangen. Zoals gewoonlijk, uitstekende service! We waardeerden een beleefd telefoontje voorafgaand aan zijn aankomst. Op schema aangekomen en snel en efficiënt de filters vervangen. Zeer professioneel en vriendelijk. Goed werk! Hartelijk dank.
Hij heeft onlangs onze druppende douche gerepareerd. Een andere loodgieter had ons laten weten dat het repareren van een lek veel geld zou kosten en wel 12 weken zou duren. Cam had het in slechts twee uur gerepareerd en het heeft nog nooit zo goed gefunctioneerd. Cam was hoffelijk en boeken was eenvoudig en snel. Ik zou het aanraden. Heel blij met hun service
Ik waardeer het eerste telefoontje om de datum vast te leggen, evenals de herinnering de dag ervoor. Ze belden 20 minuten van tevoren om zijn aankomsttijd te bevestigen, bereikten alle onderdelen en namen de tijd om de prijs en filtervervanging uit te leggen. Service die zowel efficiënt als aangenaam is.Zeer aanbevolen..
Ik ben zo dankbaar dat ik enkele recensies heb gelezen voordat ik een loodgieter inhuurde om een ​​doucheprobleem op te lossen en nieuwe kleppen te installeren. David was professioneel, beleefd en een plezier om mee samen te werken. Het probleem werd snel opgelost tegen een zeer betaalbare prijs. Ik raad het van harte aan
Ik heb net hun diensten gebruikt om mijn problemen met de overloop van het riool te evalueren. Ze kwamen aan en gaven me een schatting voor elke fase van de procedure om het probleem te bepalen. Het resulteerde in een scheur in de leidingen naar de hoofdleiding. Ze gaven me vervolgens verdere schattingen voor het laten repareren. De klus was heel snel geklaard. Er is professioneel gewerkt, oude materialen zijn verwijderd en voor zover mogelijk opgeruimd. Ik ben heel blij met hun service en ik zou ze aanraden aan iedereen die het nodig heeft.
Na het bekijken van hun advertentie hebben we ze gebeld om een ​​waterfilter voor ons te installeren. de technicus arriveerde een paar dagen later om het werk te voltooien en we zijn tevreden met de resultaten. Hij kwam op tijd, heeft de klus vakkundig geklaard en nam de tijd om ons de procedure uit te leggen. We zijn blij met alles.
We hadden een kapot toilet en zochten de hulp van een professionele loodgieter om het probleem op te sporen. De loodgieter kwam op tijd en ging snel aan de slag. Hij verduidelijkte de beschuldigingen en ging na een snelle controle aan de slag. Ik ben echt onder de indruk van de getoonde professionaliteit en de kwaliteit van het uitgevoerde werk.
Loodgieter to the rescue biedt snelle en effectieve hulp vanaf het eerste telefoontje. Ze geven meteen uitstekende aanbevelingen. arriveerde op tijd, diagnosticeerde het probleem onmiddellijk en had alles georganiseerd tegen de tijd dat hij vertrok. Zeer gemakkelijk om mee te werken en gedetailleerde de hele procedure van begin tot eind. Ik zou in de toekomst absoluut weer Loodgieter naar de Help gebruiken en zal ze graag aan iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid