facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Business Coach Sófie

Business Coach Sófie

Info

Leer krachtig ondernemen met een hart voor jezelf.

Geschiedenis

Het beroep van Life Coach krijgt in België steeds meer bekendheid. In de Verenigde Staten en Engeland is het al een tijdje één van de populairste vormen van coaching en dat is niet voor niets. Alle facetten van het leven staan bij Life Coaching met elkaar in verbinding. Of dat nu om werk, relaties, geld, vriendschappen, gezondheid, zingeving of liefde gaat. Als Life Coach help ik jou om antwoorden te vinden op de vragen ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik’ en ‘Hoe kom ik daar?’ Werk, privé en sociale omgeving, ze worden bij mij allemaal onder de loep genomen. Want wie het thuis naar zijn zin heeft, zal op zijn werk beter presteren. Wie een gelukkige relatie heeft, voelt zich energieker. Wie plezier in zijn werk heeft, zal minder vaak ziek zijn. Wie de financiën op orde heeft, heeft meer tijd en geld voor hobby’s. Wie zonder zorgen slaapt, is fitter en ziet er gezonder uit. En ga zo maar door.

Adres: Broechemlei 3, 2520 Broechem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0495/ 10 44 80
Stad: Broechem
Route: Broechemlei 3
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Coach Sofie, Business coach voor coaches, Succesvolle Coach Academy
Recensies
Dienstverlening als je laat blijken dat je afziet van je aankoop omdat het een andere dienst is dan je voor ogen had is zeer ondermaats en je zou zelfs kunnen zeggen arrogant. Communicatie word volledig genegeerd, maand later onder druk gezet worden door een advocaat omdat je niet wil betalen voor een dienst waar je geen gebruik van wenst te maken. Ook daar werd de communicatie op genegeerd en proberen ze gewoon voor de 2de maal een domiciliering te activeren waar je meerdere malen over hebt gecommuniceerd dat je dit af keurt. Gewoon genegeerd worden en terug proberen zonder communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid