facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buro KO

Info

Margo Carton & Arthur Pauwels

Grafisch ontwerp.

Branding // Geboorte // Huwelijk

Minimalistisch en pure ontwerpen.



"Buroko doet aan duurzame branding. We creëren veelzijdige merkidentiteiten die kunnen meegroeien met de verwachte stappen en onverwachte sprongen van jouw onderneming."
Adres: Frans Musinstraat 44, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32474658312
Stad: Oostende
Route: Frans Musinstraat 44
Postcode: 8400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forma-B Forma-B 1 km FORMA–B is a Belgian all-in-one creative agency. Design is at the heart of what we do...
3D Machinery Design Belgium 3D Machinery Design Belgium 1 km Zelfstandig 3D tekenaar, Autocad, Inventor Solidworks, projecten op maat
SANS SERIF SANS SERIF 2 km Graphic Designer
Umami Concepts Umami Concepts 2 km Geeft smaak aan uw communicatie grafisch ontwerp, bedrijfscommunicatie, plan, storyte...
2oceans 2oceans 288 km 2oceans.be staat voor professionals in het maken van online publiciteit. Van een hipp...
Recensies
Buroko bestaat uit twee toppers die meteen begrijpen wat je bedoelt en er vol voor gaan. We waren dan ook supertevreden met het geboortekaartje voor ons zoontje. Het eerste gesprek was echt leuk en aangenaam. Arthur en Margo voelen heel goed aan wat je wil en steken veel tijd, werk, energie en liefde in de voorstellen en het uiteindelijke kaartje. Niet alleen wij waren volledig overtuigd van ons geboortekaartje, we kregen ook heel veel complimenten. Aanrader!
Arthur & Margo hielpen ons bij de branding van onze coworking space, ze bedachten de naam, ontwierpen het logo en zorgden ook voor verschillende andere elementen waarmee we aan de slag konden. Met een compleet brandbook hebben we een stevige houvast om ons merk te lanceren. Arthur begreep direct welke richting we uitwilden en zat vanaf het eerste voorstel op het juiste spoor. Of het nu gaat om een groot of kleiner project, Buroko is zeker een aanrader om tot een professioneel resultaat te komen!
Het uitwerken van ons logo en bijhorende brandmap verliep super vlot. Arthur heeft héél goed naar ons geluisterd en zijn eerste ontwerp zat er knal op. Uiteraard zijn wij zéér tevreden met ons logo, wat ondertussen al op meerdere plaatsen en ettelijke toepassingen is te zien. Bedankt Arthur!
Arthur en Margo zijn twee mensen die professionaliteit hoog in het vaandel dragen. Voor mijn nieuwe website heb ik geen seconde getwijfeld om met hen in zee te gaan. Arthur weet op een perfecte manier mijn gedachten om te toveren tot gloednieuwe website. Top kwaliteit!
Hele vlotte en fantastische samenwerking met dit topduo! Ze deden onze rebranding en staken ons logo in een nieuw jasje. 2 toffe,proffesionele en down to earth mensen die hun volle overgave geven in hun job/passie! Een glimlach en vlotte babbel krijg je er gratis bij!
Met weinig input heeft dit bureau een prachtig ontwerp gerealiseerd die totaal aan onze verwachtingen voldeed!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Buro KO met het openbaar vervoer


Oostende Koningin Astridlaan 170 meter
Oostende Koningin Astridlaan 180 meter
Oostende Stelplaats De Lijn 220 meter
6
68
69
86
Oostende Stelplaats De Lijn 230 meter
6
68
69
86
Oostende Petit Paris 230 meter
6
68
69
86

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid