facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buro International

Buro International

Info

Inrichting bedrijfsruimtes met kwalitatief kantoormeubilair.

Geschiedenis

Buro International is een West Vlaamse KMO gespecialiseerd in bedrijfsinrichtingen met kwalitatief kantoormeubilair.

Adres: Galgenveldstraat 6, 8700 Tielt
Telefoonnummer: +32 (0)51.40.44.11
Stad: Tielt
Route: Galgenveldstraat 6
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: Inofec Tielt, Bureaumateriaal Tielt, Buro International ING, Buro Belgium, Buro Central
Recensies
Goede service, advies en prijs/kwaliteit. Open op zaterdag is ook een plus
Zeer tevreden van de kwaliteit, maar... De dienst na verkoop is echter teleurstellend. Bij het uitpakken reeds bleek mijn monitor stuk te zijn. Ik heb 7 keer gemaild zonder enig antwoord, al 2 maal gebeld waarna men beloofde om terug te bellen maar dit is nooit gebeurd. Gelet op de prijs had ik ook wel een bijhorende service verwacht....dit sleept al 3 maanden aan.
8 maand geleden ! een dell monitor besteld, vandaag werd uiteindelijk een monitor geleverd. Spijtig genoeg was het een goedkoper model met minder features, ondanks herhaaldelijke bevestigingen in de voorbije maanden van buro-international dat ze wel degelijk het origineel model zouden leveren. Zeer teleurstellend...
Ruime keuze in een mooie toonzaal met een vriendelijke verkoopster. Mijn bureaustoel werd een week na de bestelling volledig gemonteerd thuis afgeleverd. Ondertussen heb ik hem een weekje getest. Ik ben zéér tevreden met mijn aankoop. De stoel zit comfortabel en geeft een goede steun aan de onderrug. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!!!
Mooie grote showroom - hele vriendelijke ontvangst - een professionele uitleg - correcte vlotte levering - heel degelijke producten. Ik koop al jaren alle bureaumeubels voor onze Co-working place Crealoft in Roeselare bij Buro International en ik ben telkens opnieuw heel tevreden.
Vlotte service om een vergadertafel met spoed met een verhuislift via een moeilijke toegang alsnog geleverd te krijgen. Het was letterlijk op de minuut klaar voor de klant er was. De bureau staat bovendien prachtig en is zeer praktisch. We kijken nu uit naar de stoelen, die gelukkig iets meer levertijd mogen hebben :-.
Zeer correcte service, zeer vriendelijke mensen . Echt een waar genoegen om zaken met jullie te doen. Voor grote en kleine bestelling altijd de zelfde service, daar kan enkel een goed gemotoriseerd team achter zitten . Top van bestelling tot levering!!!
Voor mijn thuiskantoor was ik op zoek naar ergonomisch advies, het werken aan de eettafel had immers tot de nodige rug- & nekklachten geleid. Bij Buro International werd ik op een zeer vriendelijke en professionele manier ontvangen. Er werd tijd vrijgemaakt voor een analyse van de wensen vooraleer er producten werden voorgesteld, je merkt overduidelijk dat deze mensen weten waarover ze praten. Uiteindelijk een mooi Bivo ZIT STA bureau, alsook een ergonomische kantoorstoel van Intertsuhl Vintage besteld. Alles werd op de juiste datum geleverd, enkele dagen op voorhand werd ik geïnformeerd over het juiste uur van levering. De stoel, het bureau en de kasten werden netjes naar de 2de verdieping gebracht en ter plekke gemonteerd. In het begin was het wel even wennen om geregeld staand te gaan werken, zeker omdat de stoel zo comfortabel zit, maar merk nu dat ik door de afwisseling van staand en zittend werk veel productiever ben omdat ik geconcentreerder kan werken. Een absolute aanrader!
Op donderdag een bureaustoel besteld, met een op de site vermelde levertijd van 1-2 weken, werd op maandag, volledig gemonteerd, al geleverd.
Heel tevreden over deze zit-sta bureau. Het product is goed, de levering is goed en de service ook! Aanrader voor thuiswerk / online les / ... Tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid