facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burning Butchers

Burning Butchers

Info

Burning Butchers zorgt voor de ultieme barbecue-ervaring en dit met de grootste low and slow barbecue van België! Soon more! Mathijs en Ann-Sophie

Geschiedenis

Wie aan Burning Butchers denkt, denkt aan dé barbecue catering specialist. Burning Butchers zorgt voor de ultieme barbecue-ervaring en dit met de grootste low and slow barbecue van België! Mathijs bereidt met zijn kennis als slager en traiteur het beste stukje vlees of vis voor u klaar. Onze uitgebreide formules zorgen voor een waaier aan mogelijkheden voor uw feest, (bedrijfs)evenement of festival!. U kan van hapje tot dessert een volledige menu door ons laten samen stellen. Of wat dacht je van een authentiek barbecuebroodje of een zwijntje op het spit? Zowel een zomer- als winterbarbecue is met onze in het oog springende barbecue altijd de perfecte keuze! Daarnaast bieden wij ook actieve barbecue-workshops aan waarbij u de échte kneepjes van het low and slow barbecueën leert. Een leuk idee voor een teambuilding met uw bedrijf of familie toch?
Onze passie voor barbecue “brandt” alvast al vol verlangen om uw feest te verzorgen!

Adres: verrekijker 20, 8750 Wingene
Telefoonnummer: 0472615717
Stad: Wingene
Route: verrekijker 20
Postcode: 8750



op zoek naar gerelateerd: Traiteur BBQ Vlaams-Brabant, Burning Butchers takeaway, traiteur bbq aan huis west-vlaanderen, Burning butchers foto's, Luxe BBQ aan huis, BBQ traiteur Limburg, BBQ Traiteur prijs, Barbecue aan huis 20 personen
Recensies
Wij werkten met Burning Butchers samen voor ons huwelijksfeest en de ervaring was zalig! Het eten is overheerlijk, verrassend, verzorgd, mooi gepresenteerd... ikzelf eet geen vlees, maar heb daar niets van gemerkt, de vegetarische opties waren super lekker en volwaardig. Het team is super goed op elkaar afgestemd en dat merk je als klant in de zaal. We hadden een foodsharing concept eten stond in verschillende schotels op tafel en dat liep perfect en heel gemoedelijk. Het dessertbuffet was copieus, maar zo lekker dat er nog van gesproken wordt! Het eten werd met hun professionele apparatuur op locatie zelf bereid, dus er was een "show cooking" aspect dat onze gasten ook tof vonden. Ik raad hen zeker aan!
Wel bedankt voor de fantastische eten tijdens het huwelijksfeest van onze dochter. Iedereen supertevreden. Echt lekkere gerechten en een fantastische bediening. Bedankt mama en papa van de bruid.
THE BEST OF THE BEST!! We konden ons niet beter wensen voor ons huwelijk!! Alle gasten waren ook enorm lovend! Dikke merci aan het ganse team!!
Deze namiddag op het personeelsfeest kunnen genieten van Burning butchers. Fijne en elegante gerechtjes. De zalm en côte à l'os waren perfect klaargemaakt! En het dessert was een heerlijke afsluiter!
Heel vriendelijk ontvangst!
Niemand beter te vinden. Adembenemend lekker
super lekker!
Top gerechten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid