facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BurgerArt

BurgerArt

Info

In de zomer van 2016 begon bij ons het idee te borrelen om samen een project te starten.
Aangezien we beide houden van lekker eten, was de keuze voor een foodtruck snel gemaakt.

Wij kozen voor hamburgers omdat we daarin ons creatieve zelf kwijt kunnen.

Adres: Neerwielkestraat, 8851 Koolskamp, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0499260773
Stad: Koolskamp
Route: Neerwielkestraat
Postcode: 8851



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck hamburgers Antwerpen, Foodtruck hamburgers aan huis, Food truck hamburger Vlaams-Brabant, foodtruck hamburgers oost-vlaanderen, Burgers en Co, Delicious Burgers, Burger Truck, Burger mobiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Duke of Berkshire The Duke of Berkshire 2 km De smaak van de toekomst met de herinnering aan vroeger!
Recensies
Geboekt voor de babyborrel van onze dochter. Zeer stipt aanwezig. Heel vriendelijk en vlotte bediening. Niemand moest lang aanschuiven en er werd vlot meermaals aangeschoven door onze gasten. Het is een heel leuk concept met zeer lekkere hamburgers. We kregen niets anders dan lovende commentaren. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!
Ze hebben gezorgd voor super heerlijke hamburgers op ons verjaardagsfeest. 200 man, 300 burgers, 5 verschillende soorten. Was super lekker, niets anders dan lof. Bedankt nogmaals. Jurgen
Burgerart was aanwezig op ons tuinfeest om onze 30ste verjaardag te vieren. Wij waren zeer tevreden, net zoals alle aanwezigen. Tof concept eens iets anders dan een ‘gewone burger, ook voor de veggies onder ons. Zeer lekkere burgers! Vriendelijke en vlotte bediening. Zeker een aanrader voor een leuk feestje!
Heel erg goeie burgers met lekkere en speciale combinaties. Het concept is zeer tof en ik heb er heel wat complimenten over ontvangen. Super vriendelijke mensen en heel erg betrouwbaar. Ze waren goed op tijd en een aantal keer gevraagd of iemand nog een burger wou. Als ik nog eens een feestje geef weet ik wie te contacteren.
Voor ons eerste open air event, hadden we BurgerArt geboekt. De communicatie was zeer vlot, het personeel heel vriendelijk en efficiënt. We hadden 600 bezoekers, maar dat schrikte hen niet af, en ze hebben elke klant meer dan tevreden gesteld. We kijken met heel veel plezier terug op onze vlotte samenwerking en kunnen niet wachten tot we deze overheerlijke burgers opnieuw kunnen proeven! Een echte aanrader!
Wij waren super tevreden over BugerArt. Heel vlotte en stipte communicatie op voorhand alsook op de avond zelf verliep alles vlekkeloos. Zeer lekkere hamburgers, veel variatie ook. Voor ieder wat wils!
Mede dankzij BurgerArt werd het verrassingsfeest voor onze dochter een succes. Heel vlotte en correcte communicatie, vriendelijke en vlugge bediening en vooral heerlijke burgers, voor elk wat wils aan een correcte prijs. Wij zijn tevreden klanten!
Super lekkere hamburgers! Heel vriendelijke mensen. Alles goed geregeld. Een aanrader voor een gezellig feest!
Jullie en de burgers werden met veel enthousiasme onthaald. De innerlijke mens werd zeer warm versterkt. Zelfs in die mate versterkt dat onze elektriciteit het begaf. Het mag van morgen opnieuw.
Zeer snel en vriendelijke bediening, originele burgers die bovendien nog eens super lekker waren! We waren met een grote groep 40-tal en waren snel en goed bediend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid