facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burger on wheels

Info

VANAF 1 AUGUSTUS!

Hamburgers, braadworsten, en hotdogs on wheels!

Audrey serveert deze lekkernijen elke werkdag van 11 tot 17 uur.

Je kan onze truck ook inhuren voor evenementen/activiteiten/fuiven! Vraag meer info aan de foodtruck of via deze pagina.

Adres: Industriepark B 12, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: +32483327481
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Industriepark B 12
Postcode: 2220


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodtrailer.be Foodtrailer.be 591 meter Heel vriendelijk onthaal. Nemen de tijd voor uitleg. Niet opdringerig. Ruime keuze. F...
Coffee-xpress Coffee-xpress 31 km Het was weer in orde zoals wel het daar altijd gewoon zijn hè !!
Recensies
Ik ben er éénmaal geweest met hoge verwachtingen. Ook toen een kort gesprek gehad met een medewerker die zeer vriendelijk was. In het gesprek ging het over het feit dat er in de kempen qua burgerrestaurants niet veel te vinden is buiten de algemene fastfoodketens zoals McDo. Ik zei dat ik in Antwerpen eens Ellis Burgers had geprobeerd en er werd me toen met veel overtuiging gezegd dat deze plek hun burgers zeker beter waren. De verwachtingen onderweg naar huis waren dus ook niet hoog maar torenhoog. Jammer genoeg vielen de hamburgers tegen. Burger was droog en echt basic voor het geld. Bijna 30 euro kwijt voor 2 personen, dan mag je toch iets verwachten. Jammer genoeg werden de verwachtingen niet ingelost. 1 keer, nooit meer.
Super lekker eten. Super vriendelijk, glutenvrije optie is mogelijk
Gaan eten met 4 personen, we zaten op het eerste verdiep en hier viel het onmiddellijk op dat er minder frequent opgenomen en bediend werd. Het eten was prijs kwaliteit zeker ok, maar was niet erg warm. De mayonaise die we kregen, was al eens eerder gebruikt er was reeds duidelijk met friet in gedopt Op zich leuke ervaring en zeker een bezoekje waard Vegetarische menuopties: Voldoende opties! Kindvriendelijkheid: Kindermenu optie Rolstoeltoegankelijkheid: Toilet is op het eerste verdiep
Aangename ruimte met grote ramen, zicht op het kloppende hart van H o/d B. Vriendelijke bediening, lekker gegeten en gedronken. Eerlijke prijzen. Parking op 15 seconden wandelen. Top!Eten: 4/5
Leuke zaak met vriendelijke bediening waar je in de winter lekker warm binnen kan zitten en in de zomer lekker kan genieten van het zonnetje op het terras. Het eten is steeds verzorgd en er is absoluut keuze genoeg. Voor ieder wat wils, zelfs voor de vegetariërs die ook graag een vegetarisch alternatief voor een hamburger willen eten.
Recentiebeoordeling toffe zaak gelegen in het centrum van Heist‐Op-Den-Berg'mooi interieur waar men zeer goede fingerfood en kleine snacks en ook grote keuze aan homemade burgers die je kunt nuttigen tof voor de stad een mooie bijdrage.
We komen er al vanaf het begin maar de laatste keren dat we er zijn geweest was het eten minder goed, sla niet vers, hamburgers niet zo lekker. Ook de zaak is niet echt meer proper. Stof netten alom. Service, het was redelijk druk en dus echt wel lang moeten wachten. En weet niet of het gerelateerd is maar smiddags gaan eten en savonds ziek geworden en boven de wc gehangen, de dag erna terug ok. Dus duidelijk iets verkeerds gegeten , was zowat het enige dat ik gegeten had die dag. Dus voor ons gaat het toch even geen hamburger meer zijn vrees ik.
Veel eten. Goed voor mensen met goede appetijtEten: 4/5
Leuke locatie in de Bergstraat,gevarieerd menu.Ik heb genoten van mijn quinoaburger en mijn kindjes van de spare ribs.Dessert was zeer lekker.Bediening verliep vlotjes door de vriendelijke personeel.Top avondje gehad..zeker voor herhaling vatbaar.
Een favoriet van mij! 3 heerlijke vegan burgers ook Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid