facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burger Boulevard

"GesloterOnze Takeaway blijft Open.Neem een kijkje op onze uitgebreide menukaart.Geniet thuis van de heerlijke gerechten.Wij leveren in Neerpelt en Overpelt.Zelf afhalen is niet mogelijk."
Adres: Breugelweg 24, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +3211324756
Stad: Overpelt
Route: Breugelweg 24
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NiNi Burger NiNi Burger 2 km Ik ben nooit daar geweest . Het was voor mij de eerste keer . Zal niet de laatste kee...
Recensies
Zeer lekkere kwaliteitsburgers! Jammer dat je niet kan afhalen.
Lekker gegeten, mijn vrouw had een 12-uurtje. Als burgerliefhebber zelf een hamburger genomen. Beide zeer tevreden, het eten was erg lekker! Alles vers, goeie portie, goed vlees. Eten werd ook netjes gepresenteerd. Mooie zaak, amerikaanse sfeer, alles netjes, correcte bediening. Ik snap wel dat mensen hier graag iets willen afhalen. Zelf zou ik onder het bekijken van Formule1 of een voetbalwedstrijd ook wel kunnen genieten van zo’n burger met het bord op schoot. Bewonderenswaardig dat er wordt gekozen voor kwaliteit i.p.v. commercieel belang. Doe zo voort, we komen zeker nog eens terug!
Weer heel lekker gegeten! Burgers zijn super lekker.
21/09/2018 geweest via Social Deal. Voorgerechtje was lekker. Frietjes zaten niet bij in de deal maar voor een schappelijke prijs hebben we 1 portie gedeeld en dat was al meer dan voldoende! Overheerlijke burger Classis Cheese en top dessertje! Zeker de moeite waard, wij komen alvast zeker terug, Social Deal of niet!
We zijn er met vijf personen gaan eten. De bediening was zeer vriendelijk. Het eten was van iedereen goed, behalve 1 gerecht was wat minder: de smaak was goed maar er zat maar 1 klein stukje vlees in het ganse potje goulash. Dat zal toch niet de bedoeling zijn, denk ik.
Leuke tent! Erg attent, we wilden afhalen maar dit kan nog niet. Het Mocht toch! Super fijn. We hadden een broodje gezond kaas en een wrap met kip. Voortreffelijk! De broodjes en wraps waren echt lekker en vers. Het broodje was ook enorm groot, lekker! Een absolute aanrader.
Wij hebben hier super lekker gegeten! Wij hadden nog nachos gevraagd vooraf, maar dat was echt niet nodig meer dan genoeg met social deal 2 gangen! Krokant broodje en lekkere hamburger vd grill. Fijne bediening! Wij komen zeker terug
Enkele weken zijn we hier met 6 mensen komen eten met een social deal. Locatie is perfect, er is voldoende parking beschikbaar. Verwelkoming was vriendelijk en we kregen een tafeltje aangewezen. We kregen een tafel die iets of wat uit het restaurant voelde. Ook waren er enkele lampen scherp afgesteld richting de tafel waardoor het soms wat vervelend was. Voor de rest is het interieur Amerikaans, zoals je ook kunt verwachten. Wel lijkt het iets of wat leger te zijn m.a.w. niet super veel tafels. Het drinken werd niet "ijs"koud reserveert. Eerder lauw. Dit vond ik spijtig. Met de social deal kregen we een voorgerecht, hoofdgerecht en na gerecht. Alle gerechten waren inorde, waar uiteraard de burger opzich met kop en schouders boven uit zet. Voor- en nagerecht hebben, vindt ik, niet echt toegevoegde waarde. Het enige spijtige was dat de frietjes niet bij de social deal zaten. Hierdoor moesten we nog een beetje bijbetalen, wat we niet echt gedacht hadden. In het algemeen is het een goede omgeving en komen misschien nog wel eens terug voor een snelle hap. Afhaalmogelijkheden zijn er niet, maar hier zie ik zeker een opportuniteit in voor de zaak.
We zijn hier gaan ontbijten, normaal niet de plaats waar je het verwacht, maar het eten viel best mee, je krijgt genoeg per persoon, je kan enkel gaan voor het luxe ontbijt met bubbels, maar aangezien wij dat niet drinken hebben we gezegd dat we dit niet wilde hebben, wel jammer dat het niet word vervangen door een extra koffie ofzo, wat eigenlijk niets kost voor hun
BURGER BOULEVARD Zij bieden u verse Ierse hamburgers van de grill ! Bent u hier geen liefhebber van dan bieden zij nog een uitgebreide menukaart aan. Maar ook voor een hapje, drankje of een heerlijk softijsje kunt u bij hen terecht… BTW de hamburgers zijn fantastisch. Breng een goede eetlust mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid