facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buretex Gordijnen

Buretex Gordijnen

Info

Buretex bestaat uit de verkoop van binnen zonwering en raamdecoratie. Met onze collecties volgen wij de laatste interieurtrends.

Adres: Heuveneindeweg 85, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: +32 11 81 87 12
Stad: Zonhoven
Route: Heuveneindeweg 85
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Buretex ervaring, Gordijnen genkersteenweg, Gordijnen Hasselt, Verticale lamellen limburg, Stoffenwinkel Zonhoven, Heytens gordijnen, Lamellen op maat Limburg, Lamellen Limburg
Recensies
Perfect op tijd, keuring en netjes gewerkt ! 3M hoge plafonds waren dan ook ‘ a piece of cake ‘ voor deze vakmensen ! Voor kwaliteit kan ik iedereen deze moderne ‘gordijnen winkel aanraden. Top !
Geruime tijd geleden in de winkel geweest voor gordijnen met lichtdichte voering. Samen met verkoopster alle mogelijkheden bekeken, een offerte laten maken en meteen besteld. Ik ben de gordijnen gaan halen en bleek dat de voering allesbehalve lichtdicht was. Ik ben teruggeweest naar de winkel en kreeg als antwoord dat ik maar moest terugkomen wanneer de verkoopster er was. Maar niemand die wist om wie het ging en laat staan wanneer die er ging zijn. Men kon dat ook nergens nagaan. Probleem is dus nooit opgelost. Jammer van de service.
In aansluiting op mijn review van enige tijd geleden ... groot was mijn verbazing toen ik onrechtstreeks werd gecontacteerd over die review en het dreigement dat daarbij werd verwoord. Ik geloof in het recht op vrije meningsuiting, het recht op privacy en beroepsethiek en ben bereid om hiermee een stap verder te gaan.
Veel keuze en fijne bespreking voor eerste offerte. Correcte afspraak en uitvoering van opmeting. Jammer, dat er vervolgens een aangepaste offerte volgt waarbij er met allerhande trukjes een aanzienlijke prijsverhoging wordt voorgelegd. Een afstemming terzake en een nieuw bezoek aan de toonzaal. Geen overeenkomst... Liegen als verkoopster en fout doorverwijzen naar proces. Zeer teleurgesteld. Dit was puur tijdverlies.
Al meerdere malen gordijnen besteld en laten plaatsen door deze firma. Vriendelijk personeel, meedenkend en oplossend gericht. Een betere service kan men zich niet inbeelden. Alles correct opgemeten, besproken en nadien geplaatst. Zeker een aanrader !
We zijn op zoek naar overgordijnen en ergens in mijn achterhoofd zat nog het adres van deze winkel. Ze waren volop bezig met de herinrichting van de inkom etalage. Enorme keuze aan alle binnenhuis bekleding. Van rolgordijnen over glasgordijnen tot overgordijnen. En alle prijsklassen. Moet gezegd dat de kwaliteit hier niet prijsafhankelijk is. Dus prima kwaliteit ! Ze komen gratis aan huis opmeten en maken vrijblijvend een offerte. En hier ben je voor de helft goedkoper gesteld vergeleken met andere winkels.
Heel vriendelijk altijd een goede service ,zeer zeker een aanrader !!!
We zijn goed geholpen door het vriendelijke personeel
Mooie gordijnen gekocht met goede service
Kan er niets van zeggen was op dat moment gesloten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid