facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau Immobilier Liboy-Lejeune

Bureau Immobilier Liboy-Lejeune

Info

Le Bureau Immobilier Liboy-Lejeune, la référence incontournable pour vendre, louer ou trouver un bien.
Notre devise: Honnêteté, efficacité et rigueur !

Geschiedenis

Implanté sur les hauteurs de Seraing, à deux pas de Boncelles et de Neupré, sur un axe commercial de premier ordre, le Bureau Liboy-Lejeune vous offre une équipe possédant une connaissance inégalable du marché et dévouée à vos demandes et besoins.

Le Bureau Immobilier Liboy-Lejeune est réputé pour sa sincérité, son efficacité et sa rigueur. Placez votre bien entre des mains expertes !
Pas d’amateurisme, de fausse promesse, ni d’estimation fantaisiste, l’agence réalise une appréciation fidèle et objective de votre bien.

Pendant de nombreuses années, Claude Liboy a su développer l’agence avec sérieux.
Caroline Lejeune, formée sous son aile, a repris depuis 5 ans les rennes de l’entreprise avec la même passion du métier et a su développer celle-ci sur d’autres secteurs tels que biens neufs, d’investissements, de prestiges ...et bien sûr, toujours maisons, appartements et terrains.

Un bien destiné à être vendu ou loué doit être vu. Le Bureau Immobilier Liboy-Lejeune apporte un soin particulier à la communication et à la visibilité de votre bien.

Que ce soit par son important portefeuille clients, dans les journaux, sur le web, en affichage ou en vitrine, toucher un maximum d’amateurs potentiels avec une communication efficace, est un grand atout pour réaliser votre transaction dans les meilleurs délais.

Le Bureau Immobilier LIBOY-LEJEUNE, l’immobilier en toute confiance !



"Implantée sur les hauteurs de Seraing, à deux pas de Boncelles et de Neupré, l'agence immobilière Liboy Lejeune et BR associés vous offre une équipe possédant une connaissance inégalable du marché et dévouée à vos demandes et besoins.Depuis de nombreuses années, Liboy-Lejeune et BR associés est réputée pour son honnêteté, son efficacité et sa rigueur. Placez votre bien entre des mains expertes !Pas d’amateurisme, de fausse promesse, ni d’estimation fantaisiste, l’agence réalise une appréciation fidèle et objective de votre bien.LIBOY LEJEUNE ET BR ASSOCIÉS, l’immobilier en toute confiance !"
Adres:
Telefoonnummer: 04/337.12.13
Stad: Seraing


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Liboy-Lejeune maison à louer, Maison à vendre Seraing, Agence immobilière Boncelles, Infinity Immo, Immo Effertz century 21, Immo Leroy, Allen Keapler, Maison à louer Jemeppe Seraing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BR-Immobilier BR-Immobilier 666 meter Vertaald door Google Zeer attent Origineel Très a l écoute
Infinity Immo Infinity Immo 2 km We wilden niet via een makelaarskantoor gaan om ons eigendom te verkopen... Maar na w...
Recensies
Ik heb dit bureau ingeschakeld voor de aankoop van mijn eerste appartement en ik ben heel blij!! Service bovenaan, vlotte communicatie met het team en het personeel is erg prettig. Ik raad dit bureau 100% aan. Dank aan Caroline, Renaud en het hele team om me zo goed te adviseren bij mijn eerste investering.
We hebben voor de verkoop van ons huis beroep gedaan op het bureau Liboy Lejeune en BR associates, omdat het ons door meerdere mensen was aangeraden. We werden niet teleurgesteld. Het team is efficiënt en dynamisch, zowel de in-house managers als de jonge dames die bij ons kwamen voor de schatting, foto's, enz... Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk en bekwaam. Een grote dank aan Eva, en vooral aan Natacha die de bezoeken op een zeer professionele manier heeft verzorgd en ons in elke fase heeft geïnformeerd en begeleid. We hebben zojuist de verkoopovereenkomst ondertekend in aanwezigheid van de nieuwe eigenaar en de agentschapsmanager, de heer Renaud, zeer duidelijk in zijn uitleg tijdens het lezen van de overeenkomst. We raden dit bureau ten zeerste aan.
Als inkoper was ik zeer tevreden over mijn relatie met dit bureau. Mevrouw Bodson is niet een van die gewetenloze agenten die proberen u "slangen" te laten slikken of die een accommodatie proberen te laten doorgaan voor wat het niet is. Hierbij waren transparantie en reactievermogen essentieel. Ik was erg krap op tijd om mijn dossier in te dienen bij het sociaal krediet om een ​​aantrekkelijk tarief te krijgen het zou een paar dagen na aanvaarding van mijn aanbod stijgen, het makelaarskantoor en de notaris van de verkoper hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het compromis is snel ingevuld en ondertekend zodat ik mijn tarief heb. dankzij hen
Jammer dat er geen retour kwam van het bureau. Zonder visitekaartje Weinig voorstellen van deze om oplossingen te vinden!!!! En "het goede" wordt veel te duur beoordeeld voor wat geboden wordt!!!
Zeer prettige ervaring voor de aankoop van ons huis in Esneux. Snel een afspraak voorgesteld met mevrouw Lejeune voor het bezoek. —> liefde voor het huis en koopbelofte snel getekend. Zeer vriendelijk personeel zowel per mail als aan de telefoon. Om zonder aarzeling aan te bevelen. Christoffel Lecchi Esneux
Enorm gebrek aan professionaliteit, zichtbaar weinig aandacht voor hun klanten. Een makelaar die ons aan het begin van het bezoek op en neer uitlegt hoe de vorige huurder daar haar laatste adem heeft uitgeblazen evenals haar volledige medische geschiedenis, niet erg professioneel maar laten we verder gaan. Een positieve of negatieve reactie was ons te bereiken in het weekend volgend op het bezoek. Eindelijk radiostilte, 14 dagen later, twee e-mails en twee mislukte oproepen later, nog steeds geen nieuws, er zou een spookbericht zijn achtergelaten op een voicemail... : Het pand werd met trots verhuurd aangekondigd op de netwerken voordat het een paar dagen later werd verwijderd terwijl het in beslag werd genomen en er uiteindelijk geen huurder zich daar vestigde. De keuze van de eigenaar is het verhuurspel, daar zijn we ons allemaal van bewust, de beslissing moet gewoon worden gecommuniceerd in plaats van klanten te laten wachten.
Voor de verkoop van mijn appartement heb ik samengewerkt met het kantoor Liboy Lejeune, een bureau bij uitstek in Luik dat ik u met vertrouwen van harte aanbeveel. Hun beschikbaarheid, expertise, betrouwbaarheid en jovialiteit maken een verkoop in alle sereniteit met een glimlach mogelijk.
Het bureau Liboy, toen Liboy Lejeune, is altijd een vlaggenschip geweest en blijft een vlaggenschip in de vastgoedsector van Luik. Ik heb verschillende keren het genoegen gehad om met Madame Lejeune samen te werken. Ik heb altijd volledige tevredenheid verkregen, het degelijke beheer van dossiers, het perfect geselecteerde personeel maken het een veilige gok. Echte professionals, zeldzaam in onze tijd. Hartelijk dank Francis Muninx
Meer dan waarschijnlijk DE maatstaf voor vastgoed! Luisteren, beschikbaarheid, ernst, sympathie! Speciale dank aan Morgane, het is zeldzaam om zulke toegewijde en betrouwbare mensen te ontmoeten!
Zeer efficiënt makelaarskantoor dat luistert naar de klant, bedankt mevrouw Marquet voor haar professionaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid