facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bureau des étrangers

Bureau des étrangers
Adres: Rue Georges Moreau 1a , Brussel 1070, BE
Telefoonnummer: 02 558 09 43
Stad: Brussel
Route: Rue Georges Moreau 1a
Postcode: 1070



op zoek naar gerelateerd: Office de l'étranger Belgique
Recensies
Vrijdag 10 maart belde ik naar het algemene nummer om een vraag te stellen. Mevrouw aan de helpdesk liet me helaas niet uitpraten. Ik probeerde het uit te leggen maar mevrouw hefte haar stem boven de mijne en probeerde me iets te zeggen wat totaal niet relevant was voor mij. Kort gezegd ze liet me helemaal niet uitpraten en bleef ik met mijn vraag over. Uiteindelijk kon ik er niet meer tegen en heb afgelegd want helpdesk is om te helpen maar ik werd op zo´n manier totaal niet geholpen.
Ik werd net geholpen door een zeer vriendelijke dame. Ik had al veel schrik om te bellen na het lezen van de reviews, maar dus mensen het kan best wel meevallen.
Zeer associaal en incompetent. De persoon die ik aan de lijn kreeg zou een les fatsoen moeten krijgen.
Slechte bereikbaar, 45 min in hold aan de telefoon om achteraf te horen 2 seconde “ we zijn bezig met het dossier”, ik weet niet wanneer dit behandeld kan worden “. Dossier dat er al 3 maanden ligt . Totaal geen hoop meer
Al 6 maanden wacht ik op een dosier die mischien 30 min tijd neemt om behandeld te worden, heb zelfs de vliegtuig tiketten moeten annuleren , telefonisch reageren ze heel droog alsof het normaal is .... dit heb ik nog nooit gezien en gehoord ... SCHANDE!!
Nooit bereikbaar, al meer dan een maand aan het proberen hun te bereiken maar het lukt maar gewoon niet. Altijd urenlang wachten en dan zeggen die we zijn gesloten!!
Ronduit schandalig hoe mensen die contact opnemen behandeld worden, ze worden afgesnauwd, er wordt tegen hen geroepen, ik hoop dat de leiding deze post leest, anders zie ik me genoodzaakt een schriftelijke klacht in te dienen, dit bureau is onbereikbaar, zeer gesloten, je kan geen advies inwinnen, niets, tenzij je een advocaat belt, je bent uren aan de lijn, het wordt dat de overheid iets doet aan het personeel, er zou een verdeling moeten komen, een contactcenter voor autochtone Belgen, en een andere voor buitenlanders, je kan geen advies of informatie inwinnen, nochtans zeer belangrijke informatie, er staan nergens vraag en antwoord-sekties op de website, je wordt volledig in het ongewisse gelaten, een zeer gepolitiseerde orgaan dat zwaar opgekuist moet worden, uiteindelijk wordt dit orgaan betaald met onze belastingsgeld, de telefoonnummer die uitgehangen wordt is ook ongeldig enz, fysieke afspraken zijn niet mogelijk, ik heb contacten binnen de overheid en ik ben aan het overwegen om dit aan te kaarten
Er is echte discriminatie in dit centrum, er zijn gewoon bestanden met dezelfde artikel en dezelfde situatie, en de eerste krijgt een reactie na twee of drie maanden, en de ander moet 6 of 9 maanden wachten. Dit is erg slecht omdat er is dergelijke discriminatie zonder echte reden.
Achterlijkste overheidsorgaan dat ik ooit ben tegen gekomen. Ik heb je 1000x gebeld en gemaild om een zeer dringende kwestie geen enkele respons of reactie. Ik ben naar Brussel gereden zeggen ze mail maar is in behandeling we zijn nu ondertussen 4 maanden verder terwijl ze aangeven binnen 4 weken een antwoord te geven incompetent personeel hier.
Nu al 2 maanden aan het wachten op behandeling van visa-aanvraag! Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Voor het verwerken van mails hebben ze 7 NL, EN tot 20 !! werkdagen nodig, beweren ze. En zelfs dat lukt niet! Bovendien worden mails beantwoord met standaard antwoorden waaruit duidelijk blijkt dat ze de vragen in de mails niet eens lezen . Geen enkele transparantie bij de behandeling van dossiers. Zielig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid