facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Burapark

Burapark

Info

Pop up speeldorp met loungebar
Rolschaatsen, lasershooting en minigolf
In de Bruggesteenweg in Hooglede.
Van 16 juni tot 23 september, dagelijks van 13:30 tot 19:30

Geschiedenis

Pop up speeldorp, minigolf en poolvoetbal met loungeterras.
In de Bruggesteenweg in Hooglede. Open van 30 juni tot 1 oktober, van woensdag tot zondag.



"Recreatiecentrum in Hooglede-Gits rand Lichtervelde: bowling, indoorspeelplein, pool, springpark, arcadegames."
Adres: Bruggesteenweg overkant 96, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 0496559319
Stad: Hooglede
Route: Bruggesteenweg overkant 96
Postcode: 8830


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 19:30
Dinsdag: 13:30 - 19:30
Woensdag: 13:30 - 19:30
Donderdag: 13:30 - 19:30
Vrijdag: 13:30 - 19:30
Zaterdag: 13:30 - 19:30
Zondag: 13:30 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: Binnenspeeltuin Rumbeke, Speeldorp Roeselare mammoetcenter, speeldorp west-vlaanderen, Buitenspeeltuin Roeselare, Speeldorp Izegem, Speeldorp in de buurt, Indoorspeelplein Roeselare, Speeltuin Hooglede
Recensies
Leuke, grote binnenspeeltuin met trampolines. Wel vertonen sommige speeltuigen sleet die wel eens vervangen zou moeten worden. De veren van de trampolines komen al door de bescherming heen.
Heel leuk voor de kinderen. Alleen vind ik het wat aan de kleine kant . Zit direct aan het dak , nie zoveel zuurstof . Droge lucht
Zowel positieve als negatieve puntjes. Veel springkastelen buiten, maar verouderd. Binnenplaats met speeltoestellen hebben ook nood aan vernieuwing. De trampoline is gevaarlijk wegens schade. Zowel binnen als buitenkant niet proper of wat meer aandacht op de aankleding. Een verouderde indruk binnen als buiten. Geen pannekoeken voor de kids, maar wel een groot assortiment van ijsjes.
Namiddag spelen voor de kids wel in orde . Enkel bij het melden dat de suikerspin over datum was kregen we als reactie ‘ dat gebeurt hier wel vaker ’ jammer en zeker zo een reactie is niet gepast .
Vriendelijk en veel speelplezier voor de kindjes groot en klein
Fondue formule gedaan, dit was dik inorde!! Bowling leuk voor kids en voor ons, de kids kunnen ook in springpark. Eten en dessert lekker! Ook verjaardagfeestje voor zoon gedaan tijdje geleden, was ook inorde!!
Vind het zelf leuk om daar te zitten. Geen refter gevoel. Genoeg keuze van drank en voedsel
We hadden ons goed geamuseerd. De cava was goed . Groetjes de man met de beige pet
Leuke plek, vriendelijke bediening. Kleinschalige bowling, wel super voor kleine kinderen! Tip: de grote portie warme tapas 10€ was vrij prijzig voor de hoeveelheid/kwaliteit hapjes. Ze waren ook niet helemaal warm vanbinnen. Voor derest een aanrader!
Leuke plaats voor de kinderen, wat méér aandacht aan de toiletten zou super zijn. Ook een duidelijk onderscheid waar oudere en kleinere kinderen mogen spelen zou ideaal zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid