facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buonissimo -Ristorante Italiano

Info

Italiaanse restaurant met echte “Cucina della nona”!Chef Alexandra en Romeo samen met hun team staat altijd klaar om jullie te bedienen!Vi aspettiamo...��

Adres: Edgard Tinelstraat, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 3253701386
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Edgard Tinelstraat
Postcode: 9520


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buonissimo - Ristorante Italiano Buonissimo - Ristorante Italiano 9 meter Het eten, de bediening, de sfeer ... . Een aanrader.
Recensies
Buonissimo is een aanrader voor de Italiaanse foodlovers! Een kleine maar Italiaans getinte ruimte met een open keuken, waar de Italiaanse chef met passie verse gerechten op tafel tovert. De smaken waren spot-on, de gerechten waren verfijnd. De porties zijn juist genoeg, voornamelijk als je meer dan alleen een hoofdgerecht neemt. Ja, de prijzen iets hoger maar dat moet je ook begrijpen als je zoveel versheid krijgt. Als ik 1 minpuntje moet meegeven is dat we wel meer hadden verwacht van de koffie Gourmand. Deze moest normaal met verschillende dessertjes komen maar dit waren enkel 2 kant- en klare koffiekoekjes. Maar wij zijn erg tevreden en komen zeker terug!
Super lekker gegeten van begin tot einde. Echte Italiaanse smaken. Heel vriendelijk personeel, medewerker in de zaal werkte daar nog maar 2 dagen en deed dat ongelooflijk goed. Complimenten aan de chef! Vegetarische menuopties: Per gang zeker 2 keuzes veggie Parkeren: Makkelijk parkeren voor de deur
Gezellig restaurant dat al enige tijd op onze lijst van 'te bezoeken' stond. De kaart biedt voor iedereen wel een keuze en er is een uitgebreide suggestie keuze. Het eten is kwalitatief en laat de smaakpapillen genieten We komen hier zeker nog terug.
Lekkere gerechten, verrassende keuzes. Tof terras en leuke bediening!
Eten heel lekker,eigenlijk ik vind dat is de lekkerste Italiaanse eten van België! Heel proper, vriendelijke personeel en mooie sfeer in!Ik raad om een te proberen!
Het schijnt dat de ossobuco daar heel lekker is maar nog niet kunnen proeven. De eerste maal was het uitverkocht en de tweede maal was er gewoon nog geen. Pizza serveren ze ook niet dus de kaart is beperkt. Wel lekker maar het duurt wel eventjes voor je besteld wordt. Er werkt er maar één in de zaal. Is toch een beetje weinig als er wat volk zit. Er zijn betere Italiaanse restaurants.
Lekker valentijnsmenu gegeten, maar erg duur voor wat het was. Op de site is helemaal niet te achterhalen wat de prijzen zijn, ook het valentijnsmenu stond niet op de site vermeld het was nog kerst en nieuwjaar op de site. Omdat het zondag 13/2 was, was het ook niet mogelijk om a la carte te eten. Wij voelden ons wat 'gepakt'.
Gezellig terras, corona proof,lekkere verse pasta
1e keer geweest maar zeker niet de laatste...super lekker gegeten Chapeau Gina in de keuken Kindvriendelijkheid: Apparte kinderschotels voorzien Parkeren: Op straat of op de markt nog geen 100m verder ook invalideplaats kortbij Rolstoeltoegankelijkheid: Volledig rolstoel toegankelijk ook t toilet
Jeetje, neen.... Er mag niet veel misgaan of het loopt uit de hand. Mogelijks hadden wij een slechte dag vast, maar wij gaan vaak uit eten doch dit was uniek. Geen Buonissimo meer voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid