facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buon Appetito

Info

Food Trucks - Aperio gastronomie - recepties BE0761199580

Geschiedenis

Oogstrelende aperitiefhapjes of een verzorgd dessertbordje, met vier à vijf verschillende dingen, alles mooi in harmonie qua kleur textuur en vormen.
Onze hobby is onze passie geworden, en dat kan je ontdekken in onze dagverse hapjes.
Buon Appetito is een onderdeel van B&W design. BE0761.199.580



"restaurant - bar - tearoom"
Adres: Firmin Deprezstraat 77, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 0494/90.37.09
Stad: Kortemark
Route: Firmin Deprezstraat 77
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Buon appetito Italiaans, Buon appetito Zonhoven, Buon appetito vertaling, Restaurant Houthulst, De Copains menu, Goesto, Gousto klerken, Merkem restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&W design events B&W design events 4 meter Organisatie van Events en Feesten.
Chefs on route Chefs on route 11 meter Chefs on route trekt het Vlaamse land rond met TOP Foodtrucks van eigen bodem. Komt h...
Markt 28 Markt 28 792 meter Voor verhuur communie, babyborrel, familiefeest...zonder verplichting van catering. ...
Recensies
Na lang zoeken vonden we dit restaurant open! Wat een opluchting We waren zeer welgekomen nochtans redelijk laat op de avond ,echt vriendelijke mensen ! Lekkere rosé en pizza gegeten! Terwijl we aan het wachten waren deed ik een woordzoeker op de achterzijde van de menukaart , de zaakvoerder zei wacht deze woordzoeker ga je nooit oplossen , het was er zogezegd eentje voor kidsik zei jawel ik kan dat zeer goed maar niets was minder waar ! Om dit te ontdekken moet je zeker en vast eens binnengaan in dit zeer gezellig restaurantje We komen hier zeker en vast nog terug ! Graag tegen dan een nieuwe woordzoeker graag nogmaals bedankt voor ons zo goed te ontvangen en voor het lekker theetje! Echt superthee hierSuper Topbediening
Zonder te weten waar we naartoe gingen, kozen we Buon Appetito op goed geluk. Zonder verwachtingen kwamen we terecht in deze eetgelegenheid en amai.. we hebben ons goed gehad! Warm onthaald, heel lekker eten en een superlekkere Italiaanse koffie als afsluiter. Past perfect bij de limoncello die zoals het hoort, uit de diepvries geserveerd wordt. Aangenaam verrast !! Ons zien ze nog terug!
Na een rotdag gestrand op een paar km van de zaak met de vrachtwagen. Uren op. Deze mensen hebben een hongerige chauffeur uit de nood geholpen. En het was een zeer lekkere pizza. Nogmaals bedankt aan de zaakvoerders.
Leuke Italiaanse sfeer, food,... Een zaak gerund door mensen met passie en liefde voor het vak, die je steeds warm en vriendelijk bedienen en ontvangen.
Zeer aangename samenwerking. De flexibiliteit, service en communicatie in het kader van de personeelsevents van Familiehulp dienstencheques was top, net als de heerlijke gerechten! Bedankt, Buon Appetito!
Het was super lekker. Ik ga meer naar daar gaan omdat het echt super lekker eten is. . En je wordt daar heel hard verwelkomt en dat vind ik leuk aan zo'n plek.
Beste italiaanse gerechten in de omgeving kortemark! Aanrader is de lasagne. Mmmmmmmm
Lekker eten. In gezellige sfeer. Geert en els toppertje. Zeker een meerwaarde voor kortemark
Geweldige bediening Mooie locatie Heerlijk gegeten en gedronken
Heel lekkere tappasschotel mooi gepresenteerd en proper verpakt dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid