facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bultino

Bultino

Info

Schoenen & accessoires
Dames-Heren-Kids
Mechelsesteenweg 137
9200 Dendermonde
Tel:052 330 400
www.bultino.com
STEEDS OPEN OP ZONDAG

Geschiedenis

In februari 2003 opende we onze Bultino schoenen & accessoires winkel op de hoek Korte Dijkstraat 1 – Mechelsesteenweg te Dendermonde. We kozen expliciet voor deze locatie omdat we hier zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar waren. Extra troef was de ruime parking voor en achteraan de winkel. Na 3 jaar kenden we reeds een eerste grote uitbreiding we kochten het naastgelegen pand. Naast dames & heren schoenen konden onze klanten ook bij ons terecht voor een ruim aanbod kinderschoenen. Door de jaren heen breiden we onze collecties steeds verder uit om onze klanten een zo breed mogelijk aanbod te bieden.

Sinds februari 2013 vestigden we ons aan de overkant van de straat (Mechelsesteenweg 137 te Dendermonde) We kozen voor een modern minimalistisch gebouw dat eenvoud maar toch klasse uitstraalt. Een ruime parking voor de deur en een strakke etalage die een beeld geeft van de nieuwe collectie.

In onze nieuwe winkel willen we het onze klanten zo aangenaam mogelijk maken, ze kunnen vrijblijvend binnen in de winkel onze merken en collecties ontdekken. Buiten de gekende merken verdelen we ook enkele italiaanse en spaanse merken die nog op ambachtelijke wijze worden gemaakt, ze worden vervaardigd in volledig leder, met de grootse zorg. Extra leuk is dat deze schoenen geen massaproductie zijn en niet op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn. Ook bieden we een ruime keuze handtassen van kleine feesttasjes tot praktische trendy grote tassen.

Voor de heren gaat het aanbod van zowel sportief tot gekleed. Wie bieden u een uitgebreid gamma Van Bommel en Floris Van Bommel alsook Olivier Strelli, Armani Jeans, Geox, Fratelli Rossetti, Nero Giardini,... Om het shoppen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen kan u ook even tot rust komen in ons salon en genieten van een drankje.

Voor onze schattige kleine klantjes hebben we een leuke speelhoek die toch in verbinding staat met de volwassenafdeling. De voetjes worden gemeten en we helpen u graag met professioneel advies. Onze kinderschoenen zijn allemaal volledig leder, daarnaast gaan we steeds opzoek naar merken met een goede pasvorm, stevige contrefort en een voorgevormd voetbed. Kinderschoentjes starten op maatje 16 tot 40.

De 2 zussen Gracy en Kelly Bulteel groeiden op met een passie voor schoenen. Het is een droom waar we elke dag samen aan werken. Alhoewel we ervaren dit niet als werken, we doen het graag en een tevreden klant geeft zoveel voldoening. We houden ervan steeds op zoek te gaan in binnen en buitenland naar collecties die vernieuwend, elegant zijn maar toch draagbaar en comfortabel. Service met een glimlach en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel, ook met onze dienst na verkoop trachten we steeds onze klanten een passende en goede oplossing te bieden. U kan bij ons ook terecht voor alle schoenherstellingen, het verbreden en versmallen van laarzen… Ook bieden wij u de mogelijkheid uw outfit in de winkel aan te passen (er zijn 2 paskamers voorzien) zo kunnen we u nog beter helpen om de juiste accessoires (naast schoenen verdelen we ook tal van modeaccessoires; sjaals, juweeltjes,…) uit te kiezen.

Gracy, Kelly en het Bultino team verwelkomen u graag alle dagen van 9,30u doorlopend tot 19u op zaterdag tot 18u. Bovendien zijn we ook steeds open op zondag van 9,30u tot 18u. Maandag gesloten.

Op onze facebookpagina kan u een foto-overzicht van onze collecties bekijken

Webshop: www.bultino.com

Adres: Mechelsesteenweg 137, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: 052330400
Stad: Dendermonde
Route: Mechelsesteenweg 137
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Moernaut dendermonde, Mechelsesteenweg 137 Dendermonde, Kledingwinkels Dendermonde, Schoenen Aalst, Torfs Dendermonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schuilenburg Coffee Solutions Schuilenburg Coffee Solutions 734 meter high-end machinery for coffee business | one-stop shop from bean to cup | for coffee ...
Meubelstoffering Simon Meubelstoffering Simon 2 km De plaats voor inspiratie op te doen. Alsook de perfecte vakman voor uw binneninricht...
Jens Fierens Jens Fierens 2 km Bent u bezig met renovaties of nieuwbouw en zoekt u een professionele vakman voor uw ...
Golden River Music Golden River Music 2 km GRM - MUSIC EDITIONS - Sheet music publisher - all levels - varied offer
Aquazone Aquazone 2 km Heel proper gewerkt, mooie afwerking, alles werd elke avond schoongemaakt, op 1 week ...
Excecon Excecon 3 km EXCECON importeert en verdeelt producten voor het behandelen van lucht en water, stee...
Fragametal BVBA Fragametal BVBA 3 km Vriendelijk familie bedrijf
Wemmet Wemmet 4 km De firma Wemmet bestaat uit twee afdelingen: Verhuurafdeling voor al uw feesten. Verk...
Recensies
Top winkel ...joepieeee heb mijn eerste van bommel schoenen.....
Voor ieders die wil. Van jong tot oud. Persoonlijk advies. Ook toegankelijk voor personen met een beperking. Beste schoenwinkel.
Al jaren onze vaste schoenenwinkel. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Gezien de kortingen toch nog redelijk duur
Mooie accesoires en shoes. Kleding nu ook top! Vriendelijke bediening
Bij Bultino kan terecht voor sport, schoeisel ed... Heel goede service want je kan er ook schoenen online bestellen. Vorige week online besteld en de volgende dag kwamen ze al toe. Goede service, ook wanneer je zelf naar de winkel gaat. Vriendelijke bedienden. Mvg, Chris B.
Zeer vriendelijk personeel, en een zeer ruime keuze van schoenen, geklede, sport en relax schoenen. Een andere indeling van de winkel en het magazijn zou de benen van de verkoopsters sparen. Tot slot, een ruime parking is voorhanden.
Goede service vriendelijk personeel zeker een aanrader om eens langs te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid