facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bulthaup

Bulthaup

Info

Restaurant gastronomique intégré dans un show room de cuisines de la marque bulthaup
Gastronomische restaurant geïntegreerd in een bulthaup keukenshowroom

Geschiedenis

Restaurant gastronomique intégré dans un show room de cuisines de la marque bulthaup
Gastronomische restaurant geïntegreerd in een bulthaup keukenshowroom



"Welkom bij bulthaup Woluwe.In deze concept store, opgericht door Bernard Hofmans, zijn liefde voor design en genieten de belangrijkste sleutelwoorden. Bij ons worden uw verwachtingen en behoeften tot in de kleinste details bestudeerd om u een multifunctionele en gepersonaliseerde keuken aan te bieden waarin u gezellig kan samenzijn. Elke bulthaup keuken wordt steevast gecreëerd door onze interieurarchitecten met kwaliteit, design en ergonomie als rode draad."
Adres: Leuvensesteenweg 323 , Zaventem 1932, BE
Telefoonnummer: 02 880 68 60
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg 323
Postcode: 1932



op zoek naar gerelateerd: bulthaup nederland, bulthaup b3, bulthaup prijzen, bulthaup keukens outlet, bulthaup b1, bulthaup outlet, bulthaup onderdelen bestellen, bulthaup keukens showroommodellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stockmansmolen Stockmansmolen 1 km Restaurant situé à Zaventem
De Uiver De Uiver 2 km Goed eten vriendelijk personeel Ook heel leuk om in de avond een drankje te doen
Anarchy Anarchy 2 km Top ervaring! Wij hebben de menu anarchy genomen en het was zeer lekker. De keuze op ...
The Yearling The Yearling 5 km Ik ben hier een tijd gelden komen eten. De bediening was uitgesproken onvriendelijk
Recensies
De ideale plek om: - als bedrijf een seminarie/teambuilding te houden in combinatie met tailor made food/drinks - te genieten van een heerlijke lunch/diner van chef Pierre Godart Bovendien heel makkelijk bereikbaar + veel parking. Enjoy!
-Geen uitleg over de wijnen, men heeft gewoon de flessen laten zien -Wijnen werden telkens in hetzelfde glas geschonken -Geen zout & peper op tafel, borrelnootjes als hapjes, 2 kleine sneetjes brood -Onze gebruikte aperitiefglazen hebben de hele avond op de tafel gestaan -Eten was ok maar niet vers, daarbij was 1 van de hoofdgerechten al koud toen het geserveerd werd.
Fantastisch lekker. Chef weet waar hij mee bezig is. Top locatie !
Lekker eten in een restaurant met open keuken. Dit doet tevens dienst als toonzaal
Zeer lekker gegeten, maar de porties op de middag zijn niet groot
Diner in de avond, weinig klanten dus zeer comfortabel. Service beschikbaar, attent en vriendelijk. De chef-kok bereidt bijna alles voor je neus. Wat betreft de gerechten, van wat we hadden, is de tweede service niet erg bevredigend, maar de rest is niet slecht. Jammer dat er geen kinderstoel is daar, in het "high end" restaurant.... Ook na het eten kunnen we nog een klein bezoek brengen aan de showroom. Het personeel zal het voor je aansteken.
Wij zijn avondklanten. Het etablissement heeft een rustige sfeer ik haat lawaaierige restaurants. Onberispelijke service. Altijd goed wijnadvies. De keuken van Pierre Godart is ….. hoe zeg je dat…. Hebberig ! Seizoensproducten, lekkere sappen…. Ik ben aan het kwijlen terwijl ik het schrijf. Wij raden het 3-gangenmenu aan. € 40 voorgerecht hoofdgerecht dessert voor zo'n kwaliteit, het is echt interessant en heel erg goed. U zegt wat u niet wilt en de chef verzint een geweldig verrassingsmenu voor u! Eet aan het aanrecht bij de chef, het is ook erg leuk.
Het ontvangen advies voor ons werkplan was relevant. Hij past perfect in onze keuken. We maakten van de gelegenheid gebruik om in het restaurant te eten, de keuken is innovatief. Het terras is ook zeer aangenaam voor een after-work.
De prijs niet waard. Ik zal niet terugkeren naar dit restaurant en zou het niet aanbevelen. Tijdens de lunch is er, omdat het restaurant geen lunchmenu aanbiedt, enkel de keuze tussen à la carte gerechten à €30-35 of menu's vanaf €45. Mijn bord was gewoontjes: zeker niet slecht, maar ook niets meer. De dienst is een gevangeniskantine waardig: als ik terugkom, blijf ik gestrand, niemand kijkt naar mij of zegt hallo. De ober is hooghartig en minachtend, hij houdt zich aan het vakbondsminimum. Glimlachen staat niet op de agenda. Na een tijdje wachten stemde hij ermee in om onze bestellingen op te nemen, die hij uiteindelijk vergat, waardoor we opnieuw moesten wachten verwacht in dit geval geen gebaren of excuses.
Verfijnde keuken, elegante gerechten, vol van smaak en bovendien diëtisch! een zeer aangename ontdekking! Gematcht met een aangenaam decor, achtergrondmuziek en lachende bediening. Aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid