facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bullswap

Bullswap

Info

Bullswap is het online verhuurplatform voor professionals met meer dan 5000 beschikbare machines.



"Hét online verhuurplatform voor bouwmachines. Huur nu uit ons ruime aanbod van minigravers, hoogtewerkers, ... tot toiletcontainers en verreikers. We bieden dekking over heel de BeNeLux via onze verschillende partners."
Adres:
Telefoonnummer: 0478616153
Stad: Genk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S2 RENT S2 RENT 2 km CREATIVE EVENTS & STAGE TECHNOLOGY Sound | Light | Video | P.A. | Deco | FX | Zuider...
Recensies
We hebben er wc wagens besteld voor een evenement. Alles vlekkeloos verlopen ! Dit is zeker een aanrader !
Wij werken reeds lange tijd samen met Bullswap. De service is er op en top. Duidelijke communicatie, in 99% van de gevallen wordt steeds vlot besteld en geleverd! Keep up the good work!
Komen gemaakte afspraken niet na. Rekenen vervolgens ook verzonnen kosten aan en als je om duiding vraagt krijg je zowel per mail als telefoon geen reactie.
Ik heb zelden zulk een slechte review moeten plaatsen. Maar nu gaat het mij te ver. Eerste offerte van Bullswap direct voldaan en wachten op levering van de heftruck. Helaas kregen wij op de ochtend van levering een mail dat het door een nationale feestdag niet door kon gaan. Wij 2 man extra personeel op de been gezet die dag en die kosten voor lief genomen, want Bullswap zou iets anders regelen. Uiteindelijk toch gelukt, sturen ze een factuur na, van 30 euro. Vanwege foutieve postcode. Terwijl ik een uur reistijd heen heb laten factureren en een uur terug. De heftruck kwam uit Etten leur en wij zaten in Breda en ik had de postcode van Etten leur op gegeven, is 15 min verder rijden. En toch een factuur van 30 euro sturen, en de eerste afspraak die gecanceld werd gewoon ff vergeten. We gaan voortaan direct bij heftruck leverancier bestellen en niet meer via dit bedrijf. Ik heb ze 3x gevraagd of ze de factuur van 30 euro niet wilden herzien, maar nee dat kon niet.
Hoop dat in de toekomst hun communicatie verbeterd!
Prutsfirma!!! Niet te bereiken per telefoon en de chat werkte ook niet. Amateurs!
Heel slechte ervaring met deze partij. Hun management kan veel beter!
Prima, alles vlot gegaan. Volgende keer zeker opnieuw!
Zeer dynamisch team, steeds bereid om te beantwoorden op onze requirements met hun handig platform.
Gebruiksvriendelijkheid staat hier centraal. Handig en doordacht platform.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid