facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bulles de douceur

Bulles de douceur

Info

Massage pré/postnatal ; bébé/enfant.
Massage ayurvédique mains ; pieds au bol kansu ; dos bougie ; crâne ; global relaxant.
Energétique : access bars ; massage tui na.
Séance Psio découverte ou adaptée seule ou en complément d'un soin.



"Depuis 2014 spécialisée dans les séances de massage pour femmes enceintes et bébés dans la région de Liège, Françoise Rigo étend ses soins et massages aux besoins de toute femme, enfant et bébé dans un but de détente et/ou de complément d'aide à diverses problématiques."
Adres: rue F. Gilon 32, 4367 Crisnée
Telefoonnummer: 0477059447
Stad: Crisnée
Route: rue F. Gilon 32
Postcode: 4367



op zoek naar gerelateerd: Bulle de Douceur Heusy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LG Menuiserie chassis LG Menuiserie chassis 878 meter Eerst het positieve: erg aardige persoon. Maakt fatsoenlijke prijzen Dan de minder go...
Audrey S. Audrey S. 3 km <span class="f5axBf"
Recensies
We hebben een geweldige tijd gehad tijdens de babymassagesessie. Hele duidelijke uitleg en een heel relaxte baby achteraf : Hartelijk bedankt :
Een geweldig moment van ontspanning, een ontspannende prenatale massage en een zeer vriendelijke mevrouw Rigo, raad ik aan voor een speciaal cocooning-moment alleen voor jezelf :
Snel en netjes werken aan de nagels. Bij Mélanie vervelen we ons nooit, altijd in een goed humeur!
Mooi moment voor de zeer ontspannende kaarsmassage die de babyworkshop geeft. Bovendien houdt ze van de beenmassage die het aanbrengen van haar crème enorm vergemakkelijkt : Zeer goed contact en beschikbaar. Een nieuwe massage straks zal me goed bekoren
Ik kreeg twee cadeaubonnen Access bars en lichaamsmassage tijdens mijn Gender Reveal Party op 3 maanden zwangerschap. Ik werd met 8,5 maand twee keer 45 minuten gemasseerd en het was echt aangenaam! Het vond plaats in een yurt in Neupré, de sfeer was daar zen. Na de eerste sessie voelde ik me extreem moe, mijn hoofd was voor een keer leeg. Voor de tweede keer kon ik op de doorboorde massagetafel mijn rug masseren en mijn buik ontspannen. Het is lang geleden! Geweldige ervaringen en momenten doorgebracht in goed gezelschap, raad ik aan
Een geweldig moment van ontspanning doorgebracht met Françoise. Een ontspannende en rustgevende massage voor het einde van mijn zwangerschap. Je voelt je snel op je gemak in zijn handen en de tijd vliegt echt voorbij. Ik raad aan.
Een puur moment van ontspanning dat een paar dagen voor het einde van de zwangerschap goed voelt. Ontspanning en welzijn gegarandeerd. Bovendien in de prachtige omgeving van de yurt "Go where the wind leads you" in Neupré. Ik raad ten zeerste aan!
Prenatale massage ten top Ik raad het alle toekomstige moeders aan! Ik heb een aangename tijd in goede handen gehad, bedankt voor dit pure moment van ontspanning!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid