facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenspel

Buitenspel

Info

The place to be om samen met vrienden en kinderen te vertoeven tijdens de zomermaanden... Plezier voor de kinderen, ontspanning voor de volwassenen.

Geschiedenis

Nieuwe originele recreatiezone vanaf 7 juli 2017... op de terreinen van het voetbalveld van Doornzele met onder andere;
• Zwemvijver
• Parktheater, openluchtcinema
• Kinderanimatie
• Speeltuin
• BMX parcours en voetbalveld
• Eet- en drankgelegenheid
• Themavakanties



"Buitenspel is en recreatiedomein in Evergem, geopend voor het grote publiek in de maanden juli en augustus. In de overige maanden kan je het domein afhuren voor private doeleinden. Contacteer ons gerust voor meer informatie."
Adres: Groenweg 7a, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 0478660135
Stad: Evergem
Route: Groenweg 7a
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: buitenspel voorbeelden, buitenspel voor dummies, simpele uitleg buitenspel, wat is buitenspel uitleg voor vrouwen, buitenspel lichaamsdeel, nieuwe regels buitenspel voetbal, buitenspel uitzonderingen, buitenspel uitleg kind
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal de Molendreef Stal de Molendreef 5 km Fokkerij
Recensies
Leuke rustige plaats om even te ontspannen en te genieten van een biertje, cocktail of kleine versnapering. Kinderen en oudere kinderen kunnen super ecologisch zwemmen in een propere zwemvijver welke de eigenaars ook zelf aangelegd hebben. Ook is er een kleine speeltuin voorzien. Na een babbel met de eigenaar Johan kwam ik te weten dat ze deze ook bij u thuis professioneel kunnen aanleggen
Mooie en gezellige plek, spijtig is de bodem van het zwembad net een schaatsbaan en is het enkel open gedurende 2 maanden, ook spijtig dat er geen abonnement is !
Heel gezellig! het was er zeer mooi, en genoeg plekjeset schaduw! Het water was een beetje koud, maar dat was wel fijn met het warme weer!
Leuk concept: zwemvijver, ligweide met parasols en stoelen, speeltuin, bar en snacks en zelfs een groot scherm voor film of sport te kijken in groep. Democratische toegangsprijs met korting voor fietsers en lastminute-acties. Let op: enkel open in de zomer én bij goed weer - volg op facebook voor up-to-date info!
Vandaag de eerste keer geweest we komen zeker terug was super leuk en heel gezellig en netjes
Zwemvijver en speeltuintje. 5 euro per persoon. Redder aanwezig.
Op een snikhete dag.... een half uur na opening: GEEN IJS meer voor de drankjes Een uur na opening: rosé op..... Er mag wel wat werk gemaakt worden van de juiste accomodatie en voorzieningen. Voldoende ijs om de drank toch iets of wat koel te houden Voldoende drank is misschien ook wel een goed idee Voldoende parasols en stoelen bij meer dan 30 graden.... Tof project maar t kan beter. Maar anders : Zeker een aanrader voor de o zo vele mama’s en papa’s onder ons. Iedereen wordt aanvaard zoals he bent.
Super toffe plaats. was de eerste x dat ik naar daar kwam. We komen zekers terug. Vriendelijke eigenaars. Je zit ze heel erg op je gemakje
Mooie zwemvijver. Inkom €4 als je met de fiets bent €5 met de auto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid