facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenleven by Gudi

Buitenleven by Gudi

Info

Het hele jaar door genieten van uw terras of tuin? Ontdek onze stijlvolle en bovenal kwalitatieve buitenleven oplossingen.



"Specialist in aluminium deuren, ramen en zonwering.Denk je aan bouwen of renoveren? Gudi denkt graag met je mee en houdt daarbij rekening met al jouw wensen. Als erkend en gecertificeerd SAPA aluminium-vakman, hebben wij alles in huis om jouw toekomstplannen te helpen realiseren. Naast SAPA zijn wij tevens erkend Harol-Specialist en kan je bij ons terecht voor aluminium gevelbekleding van Renson"
Adres: Evenbroekveld 11, 9420 Erpe, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 53 80 82 49
Stad: Erpe
Route: Evenbroekveld 11
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Buitenleven Gudi, Buitenleven Maldegem, Buitenleven tuinhuis, Gudi Erpe-Mere, Renson buitenleven
Recensies
Dienst na verkoop is tristig De kleur van het raam komt los. 20 keer gebeld en foto's opgestuurd . Nog niemand gezien. Geen antwoord of oplossing.
Mooi en groot bedrijf, maar ze nemen klanten niet serieus. Mails worden niet beantwoord en werk wordt niet afgemaakt. November 2021 had ik opdracht gegeven om in te komen meten heeft vervolgens tot april 2022 geduurd voor ze langs waren gekomen om in te meten. Mails en telefoontjes werden niet beantwoord dus ben ik medio maart 2022 naar de toonzaal moeten rijden, toen was t sorry we komen binnenkort langs. Uiteindelijk zijn de kozijnen pas in oktober 2022 geplaatst, nadat ik wederom veel heb moeten mailen en bellen en langsrijden omdat ik genegeerd werd, telkens waren er problemen met de kwaliteit van plaatmateriaal. Nu dat de kozijnen geplaatst zijn mooie aluminium kozijnen, en plaatsing was professioneel ontbreken bij veel ramen de rubbers rondom de ramen. heb er meermaals over gemaild maar wordt wederom genegeerd. Wel wrang om als klant genegeerd te worden terwijl totale opdracht inclusief plaatsing garagepoort moet nog geplaatst worden een heel groot bedrag gaat waar je een dikke nieuwe mercedes SUV voor kan kopen.
Veel dank aan de vaklui die zorgden voor keurig geplaatste screens! Laat die zon nu maar komen...
De geleverd ramen zijn topkwaliteit, op SAPA niets aan te merken. De klantenservice is meer dan vreselijk te noemen helaas. Vele mails, evenveel telefoons en NOOIT nemen ze contact op, hoewel de dame aan de receptie dit steeds beweert te zullen doen. Meerdere malen afgescheept ivm metalen bokken op te halen tot ik ZELF op 2 dagen het met de glasfabrikant in orde gemaakt heb. Tijdens hun installatie vliegenraam kapot gemaakt, deuren die niet afgeregeld zijn, raam met een fout in,... We zijn 2 maand verder ondertussen. Meer dan 4 maanden moeten wachten op de ramen en dan waren de kabels van de screens aan de verkeerde kant, zat het kattenluik er verkeerd in,... Wie graag nog meer hoort oa over hoe de eerste opmetingen compleet verkeerd gegaan zijn, stuur me gerust een pb. Gudi? Niet gudi!!! Update: na de reactie hieronder ook nog een mailtje gekregen. Laat ons zeggen dat de toon ietwat bitsiger en ronduit beledigend is. Update 2: intussen maanden verder, geen reactie op mails ivm raam met fout in.... Update eind september: eindelijk is alles afgerond. Gudi, nooit meer! Hebben intussen 2x excuses via mail gehad, maar daar kopen we niets voor en zeker onze tijd en energie niet terug een échte zakenman zorgt voor een échte compensatie!. Update november: alweer een onbeschofte mail gekregen ivm een melding/herstellingsvraag wegens ontoereikende siliconen en dus indrup. Wie twijfelt over gudi mag me altijd via messenger contacteren en na ons verhaal garandeer ik je dat je er gillend van wegloopt!!!
Heel mooie zaak met goede uitleg en mensen die begaan zijn met uw project. Ze hebben ook een grote nieuwe toonnzaal in Zottegem in op de Industrielaan. De prijs was ook goed en binnen budget. Heb wel snel moeren beslissen om geen eventuele verdere prijssteigingen te hebben want ik denk dat aluminium zal bijven opslaan.
Heel tevreden over deze firma. 3 weken geleden zijn ze bij ons een zonneluifel van Harol komen plaatsen. De werken werden zeer professioneel uitgevoerd, die mensen kennen hun stiel! Omdat wij op 7 augustus een familiefeest hadden hebben ze alles op alles gezet om nog de 1ste week na het bouwverlof te komen plaatsen, top.
Via de website van Gudi een offerte aangevraagd voor de automatisatie en het vernieuwen van rolluiken. Geen enkele reactie van hen gekregen. Waarschijnlijk zijn de werken te klein 2 rolluiken en de winstmarche niet groot genoeg. Deze firma bevestigt de bescheiden score die ze in de eerdere reviews krijgen. Geen aanrader en een teken aan de wand voor de service na verkoop. Klantvriendelijkheid -20!!
Wij hadden een degelijk ALU vliegenraam nodig aan een schuifdeur. We gaan ook bij Gudi langs. We krijgen in de toonzaal een degelijke uitleg en tips om de keuze te maken. De offerte is mooi qua prijs. Afspraak voor het plaatsen wordt gemaakt. 2 dagen voor de afspraak nog een telefoontje om te melden dat plaatsing zal gebeuren rond 8u00. Vandaag stipt om 8u00 staat Gudi aan de deur. Alles werd perfect geplaatst door zeer aangename Gudi-medewerker. Toch het perfecte plaatje! Een factuur die we met plezier zullen betalen. Gudi = topbedrijf en mensen. ********************* Nadien hadden we 2 dubbele grote Alu schuiframen en een tuinpoort nodig. Denk je dat we lang moesten zoeken of twijfelen? Neen. En ook bij deze aankoop terug enorm tevreden!
Schuifraam besteld voor mijn woning. Zeer tevreden over uitvoering en levertermijn!
Heel erg bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben ! De ramen, rolluiken en de afwerking zowel de omkasting binnen als het afkitten zijn mooi en netjes uitgevoerd - dikke pluim ! De planning is goed gevolgd, afspraken zijn nagekomen en er werd netjes opgeruimd iedere dag. Ik ben een zeer tevreden klant !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid