facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengenieten

Buitengenieten

Info

Gespecialiseerd in het plaatsen van terrasoverkappingen, tuinkamers, carports en tuinhuizen. Persoonlijk advies van de zaakvoerder !

Geschiedenis

Bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van terrasoverkappingen, tuinkamers, carports en tuinhuizen.



"Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf die uw terrasoverkapping, tuinhuisje of carport kan plaatsen? Dan bent u bij Buitengenieten uit Wambeek aan het juiste adres. Buitengenieten is het online platform voor wie zonder zorgen van zijn of haar tuin een paradijs wilt maken. Met meer dan 15 jaar ervaring in tuinaanleg en buitenafwerking weet buitengenieten steeds de juiste oplossing te vinden voor elk outdoor project! U kunt bij ons terecht voor terrasoverkappingen, metalen tuinhuizen, tuinkamers, ook wel een pergola met wanden; automatisatie van zonwering en carports met zonnepanelen. Kies voor kwaliteit, kies voor Buitengenieten uit Wambeek!"
Adres: Stenebrugstraat 63, 1741 Wambeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0473 47 92 58
Stad: Wambeek
Route: Stenebrugstraat 63
Postcode: 1741


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VG Gardens VG Gardens 0 meter Offerte gevraagd. Vriendelijk en heel snel langs geweest. Echter daarna, niet meer la...
Cafe Devenderp Cafe Devenderp 1 km Fijn café vriendelijke uitbaters
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid