facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenbeenpop

Buitenbeenpop

Geschiedenis

Buitenbeenpop is een openluchtfestival aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een handicap in de meest ruime betekenis van het woord.
Elke persoon met een handicap is van harte welkom! Muziek beluisteren, muziek maken, muziek bekijken en bewegen op muziek, het maakt zeker bij hun emoties los.

Dit festival is dan ook een verruiming van hun muziekbeleving. Er wordt een specifieke festivalsfeer gecreëerd rekening houdend met speciale ondersteuningsbehoeften van de personen met een handicap zoals: aangepast sanitair, berijdbare stroken voor de rolstoelgebruikers, mogelijkheden tot verzorging, mogelijkheden om te rusten, enz.

Hoofdbedoeling van de organisatie is:

een aantrekkelijke affiche aanbieden waarvoor de festivalgangers relatief weinig moeten betalen.
alle noodzakelijke aanpassingen realiseren zodat de personen met een handicap deze dag zo zelfstandig mogelijk kunnen beleven.
een begrip worden in Vlaanderen.
Natuurlijk is iedereen welkom op dit festival, want de integratiegedachte om andersvaliden en validen samen te brengen, vormt een doel op zich. Wel zullen de personen met een handicap steeds centraal staan en op de eerste plaats komen.

Hopelijk tot op Buitenbeenpop!

Adres: Zegeplaats, 3970 Leopoldsburg
Stad: Leopoldsburg
Route: Zegeplaats
Postcode: 3970



op zoek naar gerelateerd: Rock For Specials, Buitenbeenpop Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YAP VZW YAP VZW 877 meter Prachtige meet gehad voor Jasper een 8jarige autistische jongen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid