facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buiten Beeld

Buiten Beeld

Geschiedenis

Buiten Beeld organiseert dagbesteding voor jongeren die er nood aan hebben. Dat doen we op een specifieke wijze!

Op donderdag en vrijdag komen vrijwilligers meedoen. Zij kunnen ervoor kiezen een open atelier te organiseren. Een atelier is de tijd en de ruimte die gecreëerd wordt om ergens mee bezig te kunnen zijn: schilderen, koken, wandelen, dansen, sporten, fotografie,… Als er maar goesting in is! We spreken over open ateliers omdat jongeren kunnen aansluiten door te kijken of mee te doen.

’s Ochtends en ’s middags houden we met iedereen een ronde in de tipitent, met een warm houtvuur. Iedereen vertelt daar waar hij of zij zich mee zal bezig houden. En wie waar op aansluit.

Bij ons kan iedereen, zowel jongere als vrijwilliger, doen wat hij of zij graag doet.

Adres: doornzele dries 55, 9940 Doornzele, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32499522296
Stad: Doornzele
Route: doornzele dries 55
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: COMPOT Doornzele, COMPOT Buiten Beeld, Buiten Beeld vzw Stappen
Recensies
Lokaal huis voor jongeren die moeilijk aan werk geraken. Hen een alternatief te geven om niet altijd thuis te zitten, ergens rond te hangen. Was vroeger een school met een snit en naaischool er naast. Met een mooie, grote tuin, laten wat verwilderen, met bar, buitenkeuken en bijhorendheden, .... Ideaal voor kleine feestjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid