facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor buildsmart

buildsmart

Info

Buildsmart: binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie

Geschiedenis

Stylmart: je ultieme one-stop-shop. Trendy meubels, kwaliteitskeukens, keramische tegels of klinkvinyl. Bij Stylmart vind je het allemaal. Maar dat is lang niet alles. Wist je dat ook trappen op maat en ramen en deuren in pvc of aluminium tot ons aanbod behoren? Of buitenverlichting, tuinhuisjes, veranda's en tuinmeubels. Stuk voor stuk aan scherpe prijzen en van de beste kwaliteit.



"Buildsmart is de partner bij uitstek als het gaat over jouw ramen, deuren en/of keukens.Bij Buildsmart staan we garant voor professioneel advies, de beste prijs/kwaliteit en tevreden klanten.Wanneer je bij ons langskomt wordt je steeds begeleid door een expert in zijn/haar vak. Zij helpen je niet enkel te vinden wat je mooi vindt, maar ook wat het beste is voor jouw noden. Bovendien hebben we de nodige kennis om de grotere projecten en gebouwen mee te begeleiden in de keuze van afwerking.Welke materialen kies je het beste?Hoe creëer je de sfeer die jij wil?Hoe garandeer je de beste prijs voor de beste kwaliteit?Samen zoeken we naar de ideale oplossing voor jou.Dat doen we steeds aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding."
Adres: Doelhaagstraat 77-4, 2840 Rumst
Telefoonnummer: +32 3 248 51 90
Stad: Rumst
Route: Doelhaagstraat 77-4
Postcode: 2840


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Keukens Rumst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanitair De Bruyn Sanitair De Bruyn 500 meter WN Sanitair voerde een totaal renovatie uit van de badkamer en aanpalend toilet. De w...
Renovatie Dekeyser Renovatie Dekeyser 2 km Voor al je renovaties groot of klein moet je bij ons zijn www.renovatiedekeyser.be of...
Renovatie Estilo Renovatie Estilo 2 km Specialist in Renovatie De Specialist in renovatiewerken van hoge kwaliteit. We maken...
Vips and Friends Vips and Friends 2 km Vips and Friends is a Belgian based wholesale company which specializes in manufactur...
Recensies
Tussen 17 en 18 Oktober heeft de firma Buildsmart ramen en deuren komen vervangen. Na de werken ben ik als klant heel tevreden en wil ik de firma Buildsmart feliciteren voor de professionele aanpak van deze werken het was perfect. Ik raad iedereen aan die ook in de toekomst ramen en deuren wilt vervangen voor deze firma de kiezen. En als slot wil ik ook de personen bedanken die deze werken hebben uitgevoerd een dikke proficiat. Doe zo voort. Van Herck Franciscus.
Wij hebben, voor onze totaal renovatie, ervoor gekozen om met Buildsmart samen te werken voor de plaatsing van onze ramen en deuren. Dit was zonder enige twijfel een van de beste beslissingen die we hebben genomen. Zo werd er duidelijk en oprecht gecommuniceerd over prijs, levering en plaatsing. Te midden van de Covid pandemie slaagde Buildsmart er toch in om zich aan afgesproken deadlines te houden en dit zonder enige meerkost op de gemaakte offerte. Zowel wij zelf, als onze aannemer en architect waren hiervan onder de indruk en ook van de geleverde kwaliteit na plaatsing. Het maatwerk, het opkitten en de dienst na verkoop zijn uitmuntend. Wij kunnen Buildsmart dan ook oprecht aanbevelen aan iedereen die nieuwe ramen en deuren wilt laten plaatsen.
Vlotte babbel en alles is mogelijk zogezegd. Ik koos dan ook voor Buildsmart voor de volledige vervanging van kozijnen + vensters en deuren. Helaas bleek er super veel vertraging Corona als excuus, maar pas 1.5 jaar na bestellen alles geplaatst hebben is toch wel wat ruim en de uitvoering minder smooth. Ik moest de aanwezige bouwvakkers met enige regelmaat door middel van Google-translate uitleggen waar een venster geplaatst diende te worden. Ook de service na verkoop om problemen die waren blijven liggen op te lossen duurt oneindig lang. Er wordt gewoon niet op mails of telefoontjes gereageerd. Nu 2.5 jaar na plaatsing nog altijd niet lekkage- en tochtvrij. Het komt me intussen de strot uit!
Zeer joviale vertegenwoordiger. Correcte afspraken op voorhand met duidelijke uitleg wat er te gebeuren stond. Wij zagen vreselijk tegen de werkzaamheden aan, zeker in een appartement. Plaatsing van ramen en buitendeur zijn op een fantastische wijze verlopen. Met een minimum aan overlast. Prachtige afwerking! Zeer belangrijk ook, alles werd zeer correct opgeruimd. Vriendelijke werkmannen.
Blijf hier weg! Verschrikkelijke service! Geen reactie op telefoons en emails. Komen hun afspraken niet na, zelfs als dit zwart op wit staat blijven ze ontkennen. En bijna alle positieve reviews komen van mensen die er werken.
Heb een correcte prijs betaald voor mijn ramen, vond het prima qua verhouding prijs/kwaliteit en kreeg een heel goede service van Michel.
Alle ramen en deuren werden perfect geplaats op de afgesproken data en volgens overeengekomen contract. De geweldige opvolging van de uitgevoerde werken en de na-service kan je subliem noemen ! Bedankt voor het prachtig resultaat.
Plaatsing van een raam en voordeur met respect voor huidige materialen. Paar keer een probleempje met de afstelling van de deur weer, zetten van de deur, intensief gebruik tijdens werken,.... Steeds de dag zelf opgelost. Kortom, prijs kwaliteit = Super, service en contact = dikke duim en de plaatsers zijn super vriendelijk en leggen met plezier iets uit als je een vraag hebt. Een AANRADER!
Heel toevallig kwam ik bij Buildsmart terecht ...gewoon via google. De persoonlijke aanpak was een aangename verrassing. Het zijn vakmensen die echt luisteren naar de klant. En de afwerking mag gezien worden. Wel wat spektakel ... op een derde verdiep ramen vernieuwen. Prijs-kwaliteit is best redelijk. Bedankt!
Ik heb mijn rolluik en nieuwe kozijnen laten zetten en alles is zeer snel en kundig geplaatst. Ze weten waar ze over praten en komen zelf ook met goede ideeën. Mocht je tussendoor nog met vragen zitten staat er altijd iemand klaar om je te helpen. Voor me volgende project ga ik hier zeker terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid