facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buik tegen Buik - draagconsulent en doula io

Info

Warme geboortezorg, van in de buik tot op de buik. Jonge gezinnen een warm gedragen start geven is mijn missie!

Geschiedenis

Als draagconsulent ben ik specialist in babydragen met draagdoek of draagzak. Als draagkrachtversterker coach ik mama's die even nood hebben aan een heldere blik om opnieuw vanuit hun eigen kracht te leven.



"Wil je meer verbinding met je baby en je baby beter begrijpen? Dan ben je bij Buik tegen Buik op de juiste plaats. Ik help jonge ouders een fijne band opbouwen met hun baby. Dat doe ik door je te begeleiden bij het dragen van je baby, het begrijpen van de taal van je baby. Dichtbij gedragen komt je baby tot rust en kan jij diens signalen sneller en beter begrijpen en beantwoorden. Dit brengt vertrouwen en helpt je samen een stevige band opbouwen die je de rest van je leven meedraagt.Ruim 220 ergonomische dragers te huur of te koop en advies van Nele; oprichtster van Die Trageschule school voor draagconsulenten & Dunstan Babytaal België. Expert in een warm gedragen begeleiding in de eerste 1000 dagen!Ik werk enkel op afspraak!"
Adres: Zonnestraat 44, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0485852530
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Zonnestraat 44
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Draagwinkel, Terugbetaling draagconsult, Draagconsulent Leuven
Recensies
Ik heb bij Nele deen online draagbegeleiding gevolgd om mijn baby op een juiste manier te kunnen dragen. Daarvoor had ik al een tijdje een rekbare draagdoek gebruikt, maar ik wou overstap naar een halfbuckle maken. Dankzij Nele haar schitterende begeleiding voel ik me nu super comfortabel en weet waar moet ik op letten. Mijn baby is telkens ook super blij om bij me in de draagzak te zitten. Ik zou aan iedereen die zijn kind wilt dragen aanraden om bij Nele een aantal draagzakken te testen en begeleidingstraject te volgen. Het is echt het beste gevoel ooit, jouw baby dichtbij te hebben.
Super ! Ik was op zoek naar een oplossing om mijn 7 maand oud dochter op mijn rug te dragen, en Nele heeft me daarin heel goed begeleid. We hebben samen gezocht naar de beste oplossing die voor ons paste, en we hebben de mogelijke oplossing een tijdje kunnen uitproberen. Echt de moeite waard als je op zoek bent naar een oplossing die echt voor je past !
In 2018 werden we opnieuw mama en papa, een 2de zoontje, een echte huilbaby. Gelukkig kwamen we zeer snel terecht in de draagbib van Nele. We huurden verschillende draagzakken uit en volgde een workshop om met de draagdoek op de rug te kunnen dragen. We genoten met volle teugen. In de zomer van 2021 kregen we er een pittige dochter bij, eentje zonder handleiding en met een stevig welletje. Elke keer ik haar in de draagdoek of draagzak wou steken moest ze huilen en overstrekte ze zich. Dankzij Nele haar tips en het blijven oefenen met de ringsling kan ik haar nu dragen zonder huilbui. Intussen heeft Nele haar draagbib stevig uitgebreid en heeft ze een zeer mooie ruimte waarin je uitgebreid kan passen, proberen,...
Ik had haar gecontacteerd omwille ik een te vroeg geboren kindje heb, en hij veel nood heeft om dicht bij mij te zijn. wat een bijzonder lieve vrouw! Ze stelt je gerust en begeleid je gedurende je zoektocht en ook nadien nog! Super ervaring! Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik haar gecontacteerd heb! Ik zou het zo opnieuw doen! Ik heb de gepaste draagdoek gevonden voor mij & mijn zoontje. Wij zijn beiden zèèr tevreden!
Ik had wel al wat draagervaring met draagzak en draagdoek geweven maar was op zoek naar een draagzak die ook compatibel is met mijn dochtertje haar orthese voor haar klompvoetje. Nele van buik tegen buik heeft ons geholpen in die zoektocht en gaf heel fijn en duidelijk advies om tot een goede keuze te kunnen overgaan. Heel erg leuke en aangename ervaring, zeker een aanrader ook in minder alledaagse situaties in combinatie met babydragen! Aanrader!
Wij waren niet gekend met het dragen of toch niet op de juiste manier! Maar na een privésessie weten we precies hoe we een draagzak perfect kunnen gebruiken. Ons kindjes zijn al wat ouder. 2 en 3,5 maar ook hier zijn draagzak ken voor. Dit weekend gaan we voor het eerst een wandelweekend doen. Ik ben benieuwd! We zijn allesinds goed voorbereid! Bedankt Nele!!!
Een draagconsulente zoeken op het net? Niet evident met zoveel keuze. Wat ben ik blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb en voor Nele heb gekozen! Een lieve dame met veel ervaring, inlevingsvermogen en geduld. Vandaag met mijn baby op de rug naar de supermarkt gegaan en dat is enkel door de aanmoediging en geruststelling door Nele.
Geen verkoopspraatje maar wel advies op maat! Super om alles eens te kunnen uittesten met verzwaarde poppen of je eigen kindje. Nele legt alles heel geduldig uit, geraak je er ondanks alles nog niet uit dan kan je de draagzak of doek steeds voor een tijdje huren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid