facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buggy's boetiek

Buggy's boetiek
Adres: Mechelsesteenweg 37, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 03/458.56.66
Stad: Kontich
Route: Mechelsesteenweg 37
Postcode: 2550


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phildar Kontich Phildar Kontich 66 meter Topwinkel voor brei- en haakgaren. Steeds vriendelijk geholpen en geadviseerd!
Lodi shop Lodi shop 70 meter Leuke shop met trendy kledij. Ideaal voor wie eens iets origineels wil maar daar niet...
L'apostrophe L'apostrophe 109 meter Fantastische verkoopster
Nine Maternity Boutique Nine Maternity Boutique 925 meter trendy zwangerschapskledij en accessoires
Recensies
Mooie winkel, maar een vreemd beleid bij het omruilen van artikelen. Een kerstcadeau mag je niet omruilen voor een ander artikel tijdens de solden periode. Ik had een leuke broek gevonden die dezelfde waarde had als mijn gekregen kerstcadeau. Ik kreeg wel een waardebon voor mijn geretourneerd artikel. Met deze bon kon ik de broek ook niet kopen omdat dit een soldenartikel was. Wel jammer, want dit houdt me tegen om nog te shoppen bij Buggy's.
Buggy's is een heel gezellige kledingwinkel en dat is wellicht geen toeval: de dame des huizes heeft heel veel oog voor stijl, kleuren en inrichting. De winkel is lekker ruim, je hebt een heel mooi aanbod, je hebt tijd en ruimte om op het gemak te kiezen en zo je wil wordt je natuurlijk geholpen en geadviseerd. Iets zegt mij dat veel van de klanten persoonlijk gekend zijn en waardevol stijladvies krijgen on top of de service. Een mooie aanwinst voor deze gezellige winkelstraat van Kontich!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid