facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budget Meubelen

Budget Meubelen

Info

Budget Meubelen te Hulshout beschikt over een groot assortiment woon- en slaapkamermeubelen tegen extra lage budget prijzen.

Geschiedenis

Winkel



"Budget Meubelen is een toonaangevende meubelspeciaalzaak gevestigd te Hulshout. Budget Meubelen levert een groot assortiment woon- en slaapkamermeubelen tegen extra lage budget prijzen. Kijk daarom op de Budget Meubelen promo folder voor de laatste promoties, aanbiedingen en speciale prijzen. Of bezoek de Budget Meubelen showroom voor advies en snelle levering."
Adres: Industriepark 32, 2235 Hulshout
Telefoonnummer: 015/225450
Stad: Hulshout
Route: Industriepark 32
Postcode: 2235


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Budget Meubelen Hulshout bedden, Budget Meubelen herentals, Budget Meubelen Stoelen, Meubel budget, Budget Zetels, Budget Meubelen eetkamer, Salontafel Budget Meubelen, Budget Meubelen Boxspring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aanhangwagens Cabriolet Belgium Aanhangwagens Cabriolet Belgium 192 meter Heel goede ontvangst altijd vriendelijk
Benedetti Interieur Benedetti Interieur 273 meter Ik raad iedereen aan om vooraleer hier te kopen eerst elders een offerte te laten mak...
Schilderwerken Fleerackers Schilderwerken Fleerackers 2 km Wij verzorgen graag uw binnen-en buitenschilderwerken. Gratis prijsofferte.
Jos Heylen Jos Heylen 2 km Al meer dan 10 jaar jaarlijks bij de top 3 voor de schrijnwerk-awards! Absolute topkw...
Scalini MODE Scalini MODE 2 km Aangename winkel, leuke kleding, behulpzame verkoopsters
Recensies
2 zetels gekocht. We betreuren het verloop van de levering. Allereerst werd de verkeerde kleur geleverd, in de verkeerde zetel een scheur in het doek van de onderzijde. Contact ogenomen en gingen dit nazien. Telefoon gehad dat er maar 1 juiste geleverd was bij hun magazijn. 1 juiste werd dezelfde dag nog geleverd. Oude meegegeven aan hun. Toen deze geleverd was treffen wij weeral op beide stukken van de zetel aan de onderkant scheuren aan het onderdoek. Dit gaan ze komen maken met dmv een nieuw onderdoek te komen bevestiging. De 2e zetel is niet aanwezig in het magazijn en de te verwachte levertijd zou opnieuw 4 tot 6 weken bedragen. Wij hebben verschillende telefoontjes moeten plegen wat tijdrovend was. Na zelf te moeten vragen naar een compensatie voor het ongemak waar we nu, door hun gecreëerd, mee kampen, hadden ze een voorstel van 40e tegemoetkoming. We hadden al met de solden een korting en op het onderhoud product bij aankoop een korting. We moesten maar mee tot in het midden komen van de regeling. Dit betekent voor ons gezin nog 4 tot 6 weken krap in een 3zit-zetel vertoeven met 4 gezinsleden. Wij hebben de 2de zetel geannuleerd en ons geld van die zetel terug gevraagd. We zullen klantgerichtheid en smaak wel elders vinden. Mooie meubels, zeer onprofessionele organisatie
Budget meubels, is zeker niet budget vriendelijk. Eveneens blijkt het teveel moeite om 2 verschillende offertes te maken, blijkbaar zijn de specificaties van de meubels niet gekendt. Wanneer men naar de draagkracht van een bureau vraagt kan men hier geen antwoord op geven!
Eeg tevreden over ons Salon, mooi en degelijk. Ze waren echter wel de sierkussens vergeten mee te geven, die mochten we de dag nadien meteen ophalen. Ze beantwoorden zelf mails op sluitingsdagen en na sluitingstijd. Erg goede service!!
Heel vriendelijk geholpen door Martine bij aankoop van een salon. Tof personeel in deze winkel. Zeker een bezoekje waard.
Voor de eerste keer een aantal meubels gekocht in deze winkel, prijs - kwaliteit ok. Vriendelijk verderholpen geweest en eens de meubels geleverd waren in de winkel gebeld met de externe firma om de levering thuis te laten brengen dat ook gedaan werd door 2 sympathieke mensen. Komen afspraken ook na.
Bij het in elkaar steken van de tafel bleek het werkblad beschadigd. Niet alleen wordt er door budgetmeubelen dan zeer weinig gedaan behalve gewezen naar de fabrikant als schuldige, er is zeer wei nig bereidheid om tot een oplossing te komen. Ondanks er wettelijk door de klant geen extra kost mag verbonden zijn omwille van een schadegeval verwachten ze toch dat je zelf de vervoerkosten draagt. Bij contact werd er zeer klantvriendelijk gereageerd en zelfs opgehangen. Uiteindelijk zelfs via test aankoop nog een hele procedure geweest. Mooie meubels, maar hoop dat er niets aan is want op service hoef je hier niet te rekenen!
Al eerder dit jaar iets gekocht en super vriendelijk geholpen en afgehandeld en nu vandaag keukenstoelen en tafel besteld en zeer goed en vriendelijk weer verder geholpen een zeer tevreden klant ben ik en trouwens nog goedkoper als in andere winkel + vriendelijk
Veel keuze en goede prijzen. Genoeg parking vooraan de winkel.
Heel veel mooie meubelen Zeer goede prijs en kwaliteit Hebben daar zeker onze keuze gemaakt
Heel goeie service en top prijzen, en nu de winkel is helemaal gerenoveerd zie heel mooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid