facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bua Thai Nieuwpoort

Bua Thai Nieuwpoort

Info

Thais Restaurant met ruime kaartkeuze

Adres: Kaai 43, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: +32 58 59 63 35
eb.iahtaub@ofni
Stad: Nieuwpoort
Route: Kaai 43
Postcode: 8620



op zoek naar gerelateerd: bua thai nieuwpoort openingstijden, bua thai kortrijk, bua thai nieuwpoort menu, chinees nieuwpoort, bua thai nieuwpoort tripadvisor, griek nieuwpoort, thai nieuwpoort bad, restaurant nieuwpoort
Recensies
Op een warme zondagzomeravond zijn we hier binnengestapt zonder reservering, maar dat was geen probleem. We hebben hier heel lekker gegeten, een Tom Kha Kip als hoofdgerecht en een Khaw Pad Scampi. Vlotte en vriendelijke bediening. Het was druk, maar doordat er voldoende personeel was, vier personen in de zaal en vier personen in de keuken, werd iedereen behoorlijk snel bediend.
Wat een heerlijke ervaring. Super lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening en zeer aangename ervaring. Mooie locatie, lekker eten en bediening prima voor de jeugd die er opdiende.
Bwa Thai. Foodsharingformule waar je achteraf bekeken nauwelijks geld mee uitspaart, vriendelijke bediening maar de smaken waren niet overweldigend.
Super, beste Thai food die ik in België reeds had. De sharing experience is zeker aan te raden, ruim aanbod en een zeer goeie portie die je krijgt. Zeer goeie service ook waarbij men ons op onze wenken bediende en er op kleine details gelet werden. Kortom, deze plek is een aanrader en we komen hier zeker terug!
De Tom Yum soep 10met scampi is er gewoon fantastisch. Het hoofdgerecht van tijger Gamba’s met look 33 een geweldige aanrader. De bediening is erg attent en hoffelijk. Een absolute topper onder de Thaise restaurants die ik ken.
Uitstekende service en voortreffelijke gerechten. De Mai Thai is een aanrader. We komen zeker terug. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de heerlijke maaltijd!
Zeer lekkere verfijnde Thaise keuken, een waar genot om hier te komen tafelen. De gerechten worden héél verzorgd geserveerd en de mild pittige gerechten zullen op vraag wat pittiger bereidt worden. De bediening is zeer goed, wij werden vriendelijk ontvangen en hebben toch een tafel gekregen ondanks dat het restaurant eigenlijk volledig volgeboekt was. Een echte aanrader voor de liefhebbers van de Thaise keuken , ook onze kinderen hebben genoten! Ideaal gelegen aan de vismijn want daar is een ruime parking voorzien waar je uw wagen makkelijk kwijt kan. Dit mooi ingerichte restaurant is ons favoriete restaurant als we de een dagje aan zee doorbrengen. Best wel reserveren kan makkelijk via de website We kijken er alvast naar uit om ons volgend bezoekje in te plannen.
... zoals altijd lekker eten met vlotte bediening en babbel met de chef ...Eten: 5/5
Ze zijn hier heel vriendelijk en het eten komt heel snel
Wauw! Zeer gezellig en zeer lekkerdiet is ideaal om eens te ontspannen na een drukke werk/studeer weeken het eten is daar zoo lekker en vers gemaaktMmmmm top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid