facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSP-Safety

BSP-Safety

Info

BSP is de afkorting van Best Selected Partner en is opgericht in 2017 om u als werkgever wegwijs te maken en advies te verlenen in arbeidsveiligheid.

Geschiedenis

BSP is de afkorting van Best Selected Partner en is opgericht in 2017 om u als werkgever wegwijs te maken en advies te verlenen in arbeidsveiligheid.

Sinds 2006 specialiseerden wij ons in 'welzijn op het werk'. Die expertise willen wij graag met u delen. Omdat wij de know-how bezitten aangaande een veilige werkomgeving, zijn wij voor u de Best Selected Partner.

Wij bieden preventiediensten aan die nodig zijn om uw preventiebeleid te optimaliseren. Kiest u voor ons, dan kiest u voor de Best Selected Partner in Safety.

Daarbuiten beschikt BSP ook over een vertaler Nederlands – Pools om u bij te staan en te ondersteunen in het vertalen van al uw administratie en veiligheidsprocessen.

Kunnen wij uw Partner in veiligheid zijn? Ja, zeker!



"Sinds 2006 specialiseerden wij ons in 'welzijn op het werk'. Die expertise willen wij graag met u delen. Omdat wij de knowhow bezitten aangaande een veilige werkomgeving, zijn wij voor u de Best Selected Partner. Wij bieden preventiediensten aan die nodig zijn om uw preventiebeleid te optimaliseren."
Adres: Antwerpsesteenweg 222, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: +32 493361893
Stad: Kapellen
Route: Antwerpsesteenweg 222
Postcode: 2950


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fiduhan Boekhoudkantoor Fiduhan Boekhoudkantoor 765 meter onprofessionele zaakvoerder.
Emendo Emendo 798 meter Reeds meer dan 10 jaar zijn wij met verschillende vennootschappen klant bij Emendo. ...
Neo Bemiddeling Neo Bemiddeling 1 km Heel goede ervaring!. Cindy is bijzonder professioneel in het combineren van een gevo...
Recensies
BSP safety heeft ons geholpen stappen te zetten in het uitvoeren van ons veiligheidsbeleid. Van opstellen van procedures tot coaching op de werkvloer. BSP safety is in staat te spreken op elk niveau. Garant voor een eerlijke directe communicatie met het oog op het bereiken van de doelen opgesteld met de klant. Top! Ook van BSP reclame ben ik tevreden van! Snelle service, hoge kwaliteit tegen een correcte prijs! Wij hebben voor ons bedrijf promo materiaal, nog steeds tevreden!
Ik ben blij dat ik goede zaken heb kunnen doen met BSP Safety. Professionele aanpak. Doe zo verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid