facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSBO De Zonnestraal

BSBO De Zonnestraal

Info

Welkom op de facebookpagina van De Zonnestraal. Een school voor buitengewoon onderwijs type1 type2 en type8 en GON-begeleiding type9 (ASS) type4 en type7.

Geschiedenis

De Zonnestraal is een school voor buitengewoon lager onderwijs, ingericht voor leerlingen met een type- 1, type - 2 en type - 8 attest en vanaf september 2015 ook type basisaanbod. De Zonnestraal is een relatief kleine school waarbij een familiale sfeer centraal staat. Het begrip “iedereen kent iedereen” wordt hoog in het vaandel gedragen en is één van de troeven van onze school. Met het gevarieerde leerkrachtenteam, de logopedisten, ergotherapeuten en kinesisten trachten wij iedere dag om onze kinderen de zorg te bieden die zij verdienen.

Daarnaast heeft De Zonnestraal ook een GON-werking. De GON-werking gaat leerlingen uit het gewoon onderwijs ondersteunen en begeleiden in hun eigen school.

De GON-werking van De Zonnestraal biedt begeleiding aan kinderen met een fysieke beperking ( zoals Duchenne, Gilles de la Tourette, ...), kinderen met DCD ( schrijfmotorische problemen, houterigheid, fijn en grofmotorische beperking), een coördinatiestoornis, kinderen met diagnose ASS (autismespectrumstoornis) alsook kinderen met leerstoornissen of gedragsproblemen.

Het gemotiveerde GON-team bestaat uit leerkrachten, ergotherapeuten, een gediplomeerd autismecoach, logopedisten en een kinesist. De GON-begeleiding staat ook in voor het geven van vormingen aan leerkrachten uit het gewoon onderwijs.

Wil je meer weten over onze school? Bezoek dan even onze website, neem contact op of kom even langs.

Hier ben je steeds van harte welkom!

Het team van BSBO De Zonnestraal



"Buitengewoon basisonderwijs de Zonnestraal is ingericht voor leerlingen met een attest type 2 en een attest type basisaanbod. De Zonnestraal is een relatief kleine school waarbij een familiale sfeer centraal staat."
Adres: Hasseltsesteenweg 135, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: +3212237023
Stad: Tongeren
Route: Hasseltsesteenweg 135
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 15:15
Dinsdag: 08:15 - 15:15
Woensdag: 08:15 - 12:15
Donderdag: 08:15 - 15:15
Vrijdag: 08:15 - 15:15


op zoek naar gerelateerd: Klimop Tongeren, De Zennestraal school Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basisschool Picpussen Tongeren Basisschool Picpussen Tongeren 506 meter Vertaald door Google erg leuke school Origineel مدرسة جميلة جدآ
Campus Sint-Jan Tongeren Campus Sint-Jan Tongeren 1 km Dit was de beste school ooit vooral in het zesde. Ga het daar toch missen hoor!!!
BSGO Atheneeke BSGO Atheneeke 1 km Basisschool Atheneeke: lager onderwijs van 2,5 tot 12 jaar
Jeugdland Jeugdland 1 km Wij plaatsen vanaf nu berichten over onze school op deze pagina.
Sint-Lutgart Tongeren Sint-Lutgart Tongeren 2 km Hier zit ik op school
Recensies
Ben daar als oud leerling naar school geweest heb daar fijne herinneringen aan tof
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid