facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSBB

BSBB

Info

De Belgische School voor Boomverzorging en Boombeheer, kortweg BSBB, speelt in op de groeiende vraag naar opleiding binnen de bomensector, zowel in boomverzorging als bosbouw.

Geschiedenis

De Belgische School voor Boomverzorging en Boombeheer, kortweg BSBB, speelt in op de groeiende vraag naar opleiding binnen de bomensector, zowel in boomverzorging als bosbouw. In 2008 zijn wij begonnen met het geven van opleidingen en hebben hierdoor al reeds enkele jaren ervaring en vele tevreden klanten. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, vormen wij nu een volledig opleidingsinstituut waar de geïnteresseerde een uitgebreid gamma aan opleidingen kan volgen.

Traject European Treeworker

Eén van de grootste troeven van BSBB is de nieuw gevormde opleiding European Treeworker. Wij baseren onze opleiding op de reeds bestaande richtlijnen, maar bieden nét dat beetje extra. Om een volleerd en vakkundig boomverzorger te worden is een gedegen basiskennis onontbeerlijk. Het kunnen onderzoeken, vaststellen, advies geven en uiteindelijk efficiënt en oplossend werken zijn de grondslag voor een goede boomverzorger. De theorie moet gecombineerd kunnen worden met de praktijk. Juist daar vindt u bij ons een belangrijk leerthema: wij zorgen dat de theorie praktisch wordt. Ongeveer 85 % van de lessen zullen in de buitenruimte plaats vinden, de theorie wordt zo direct in een zichtbaar en tastbaar contrast geplaatst. Zo heeft u, als buitenmens, zo min mogelijk te maken met de schoolbanken en kunt u gelijk leren toepassen en anticiperen.


Naast deze effectieve en plezierige manier van les volgen doet u ook nog een aantal andere voordelen bij ons op. Onze opleiding bevat meer lesuren dan reeds gekende opleidingen waardoor we dieper op belangrijke onderwerpen in kunnen gaan. Deze extra informatie kunt u uiteraard toepassen op de boom, maar ook gebruiken als commercieel voordeel. Zo komt ook het bedrijfstechnische aspect van het werken als boomverzorger aan bod.

Onze instructeurs komen allen uit het bedrijfsleven en hebben hun kunnen in de wereld van boomtechnische werkzaamheden en groenvoorziening reeds bewezen. Dit garandeert dat er niet alleen ingegaan wordt op het boomtechnische aspect, maar dit gelijk met het bedrijfstechnische aspect gecombineerd wordt. Voor specifieke onderwerpen zult u ook les krijgen van gastinstructeurs uit binnen- en buitenland. Zo bent u er als deelnemer zeker van dat u een hoog kwalitatieve opleiding krijgt.

Ook houden wij onze deelnemers up to date. De laatste nieuwe snufjes binnen ons vakgebied zullen besproken worden. Door deze laatste nieuwe technieken te volgen kunt u sneller, efficiënter en veiliger werken.

Als laatste troef kunnen wij, na inschrijving, deelnemers voordelen aanbieden van partners die volledige medewerking aan de school verlenen.

Door al deze voordelen kunnen we de beste garanties geven. Het zal snel duidelijk worden dat uw keuze voor onze opleiding de beste voor uzelf is geweest.

Adres: Rummenweg 59, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0476235011
Stad: Herk-de-Stad
Route: Rummenweg 59
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Opleiding boomverzorger VDAB, Boomverzorging materiaal, Gecertificeerd boomverzorger, Cursus boomklimmen, Syntra boomverzorger, Boomverzorger loon, ETW opleiding België, Boomverzorger opleiding Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GO Tienerschool HERX GO Tienerschool HERX 1 km Tienerschool: onderwijs voor leerlingen 10-14 jaar
Kiyovick Kinderpraktijk Kiyovick Kinderpraktijk 1 km Voor Gasten (tussen 8 en 15 jaar) die even niet goed in hun vel zitten door faalangst...
Nagelstudio Karo, Groothandel Gelish & Abstract, Opleidingen Nagelstudio Karo, Groothandel Gelish & Abstr... 1 km Zo een leuke ervaring! Volledig mijn opleiding bij Karo gedaan. De lessen worden met ...
Recensies
Na zelf een 700-tal uren opleiding in basis-en masteropleiding kan ik getuigen dat dit een topschool met dito instructeurs is. Een aanrader voor wie als boomverzorger aan de slag wilt, ook zonder voorkennis of ervaring in het vak. Ook na het afgelegde traject kan je er steeds om raad terecht. Meerdere formules qua doorlooptijd zijn mogelijk. Herhalingslessen zijn beschikbaar.
Deze school heeft mijn leven veranderd. Na 8jaar in een fabriek te werken ben ik zelfstandig boomverzorger. Dat is denk ik het beste compliment dat ik kan geven... "Het werkt" Zeer professioneel en praktische lessen. Niet achter een schoolbank, maar echt in de boom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid