facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruynseels Audi

Bruynseels Audi

Info

Verkoop nieuwe en tweedehands wagens, onderhoud, verkoop van accessoires, onderhoudscontracten, verzekeringen, leasingcontracten, en financieringen.

Geschiedenis

Een stukje achtergrond

Professionalisme… met een familiaal tintje.
Het autoverhaal van de familie Bruynseels begon al in 1967. Toen startte de familie een carrosseriebedrijf. In 1978 kwam daar een VW-Audi-concessie bij.

Vandaag zijn de VW concessie te Anderlecht en de Audi concessie te Dilbeek uitgegroeid tot een regelrechte thuishaven voor particulieren maar ook voor fleetklanten.

Ondanks die spectaculaire evolutie kan het bedrijf er prat op gaan dat één ding hoegenaamd niet veranderd is:

De altijd familiale en persoonlijke aanpak!

En zoals Bruynseels het bewijst, hoeft dat persoonlijke contact niet in de weg te staan van een uiterst professionele dienstverlening.

Familiaal en professioneel: het kan wel degelijk samen!



"Bij Brussels Auto Group Dilbeek verkopen we niet alleen nieuwe en tweedehandswagens van het merk Audi, je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud & onderhoudscontracten, de verkoop van accessoires, verzekeringen, leasingcontracten en financieringen. We richten ons zowel tot particulieren als fleetklanten."
Adres: Ninoofsesteenweg 558, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +32 (2) 454 13 80
Stad: Dilbeek
Route: Ninoofsesteenweg 558
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bruynseels Anderlecht, Audi Don Bosco, Brussels Auto Group, Audi TT stockwagens, Audi Q3 Sportback hybride stock, Audi Overijse, Audi in stock, Audi Brussels stock cars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AMJ Cars & trucks bvba AMJ Cars & trucks bvba 1 km Veel bedrijven nemen alle tijd voor je als je naar de duurste auto komt kijken. Maar ...
BMW Van den Broeck BMW Van den Broeck 3 km Bij het ophalen van mijn nieuwe wagen kreeg ik de deskundige uitleg van de heer Antho...
Martens Dream Cars Martens Dream Cars 3 km Zeer tevreden met de diensten en communicatie van de heer Martens. De passie voor het...
BMW Van den Broeck BMW Van den Broeck 5 km Bij het ophalen van mijn nieuwe wagen kreeg ik de deskundige uitleg van de heer Antho...
Recensies
Te duur maar kan er door de auto's dan.
Vriendelijke en goede bediening.
Een echte dikke dikke ramp, verkoper anti-commercieel. echt onvriendelijk. Terwijl je iets aan het vertellen bent gewoon niet luister bah. Ik zet daar nooit geen voet meer binnen. Dacht een mail te sturen naar de directie, heb dit laten vallen. Ik heb mijn wagen bij Audi Drogenbos besteld feb 2019. Echte professionals. Na twee jaar zou ik die verkoper Dilbeek nog moeten bedanken dat hij mij geholpen heeft om bij Audi Drogenbos te gaan. Ben vorige week op onderhoud geweest bij Audi Drogenbos ben een super tevreden klant van verkoop tot naverkoop. Dikke pluim voor Audi Drogenbos.
Super vriendelijke mensen, vlot 2 talig. Goede diensten na verkoop en het onderhoud verloopt ook steeds heel erg vlot
Heel duur voor de service die ze geven. Ze maken veel fouten op organisatorisch en communicatief vlak. Dat kost u uiteindelijk extra kostbare tijd. Ik beveel deze garage niet meer aan.
Ik kwam ter plaatse om een nieuwe wagen te kopen. Niemand is gekomen om te helpen zelfs geen 'welkom'. Ik ben direct naar de concurrentie gestapt waar ik mij welkom voelde.ook al had ik een oude wagen, wat niet het geval was bij audi. Het feit dat ik een oude wagen had was een reden om mij niet te helpen volgens mij. Maar gelukkig dat de concurrentie daar niet naar keek.
Kwamen binnen in de zaak om een auto te bestellen, zaakvoerder liep gewoon weg zonder een goeiedag. Er was verder geen volk. Jammer, elders meer klantenservice.
Familiale garage. Warme en persoonlijke ontvangst. Zeer klantvriendelijk. Goede prijs. Het is een plezier om er klant te zijn! Dikke aanrader!
Geweldige klanten service ik ben bereid om verder zaken te doen in de toekomst met deze Garage uitstekend werk heren
Warm onthaal. Super vriendelijk personeel. Zeer mooie showroom en uitstekende service. Gewoon TOP.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid