facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brut

Brut

Info

PLANTES & MOBILIER VINTAGE

Geschiedenis

Fournisseur de CURIOSITÉS VÉGÉTALES et de MOBILIER VINTAGE, BRUT est le reflet d'une frange de la société se souciant de son environnement, privilégiant le durable à l'éphémère, l'original au faux, l'artisanat à la production de masse. Au coeur de Bruxelles ce lieu inopiné propose un très vaste choix de plantes tropicales, succulentes, cactées, carnivores..., accessoires, terrariums, mobiliers.



"Brut s'adresse à tous les gastronomes en recherche d'une cuisine saine bio et respectueuse de l'environnement. Leur potager leur permet de gérer l'ensemble de la chaîne de la terre à l'assiette dans une recherche constante de qualité.Leur offre peut s'apprécier dans leur établissement à Ixelles et également sous différentes formules d'offres traiteur événements, chef à domicile, buffet à emporter...etc."
Adres: Rue Haute 202 Hoogstraat 202 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 275 39 58
Stad: Brussel
Route: Rue Haute 202
Huisnummer: Hoogstraat 202
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 11:00-19:00
Dinsdag: 11:00-19:00
Woensdag: 11:00-19:00
Donderdag: 11:00-19:00
Vrijdag: 11:00-19:00
Zaterdag: 11:00-19:00
Zondag: 11:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: brut betekenis, brut champagne betekenis, brut cava, wat is brut, brut champagne, wat is brut champagne, brut wijn, brut aftershave
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gruun Gruun 749 meter Gezellig pleintje en lekkere koffie. Ook toffe planten te koop in de winkel zelf en j...
Recensies
Echt héél lekker! We hebben genoten van hun aangepaste menu. We eten geen vlees... je krijgt dan vis of vegetarisch naar keuze. Wel vooraf verwittigen. Niet te missen!
Lekker, wel lang gewacht op het eten
Een teleurstellende ervaring die zo goed begon oh de heerlijke champignonsoep als de amuse en de vriendelijke service, maar zowel qua eten als service naar beneden liep. De galette 2e gerecht was evenwichtig maar droog, gered door de prei. En dan hadden de gerechten creatieve maar niet-overeenkomende combinaties, waarbij de ingrediënten niet samenwerkten of door elkaar werden overmeesterd. En er waren voorbereidingsproblemen, zoals de Naan die warm maar nog steeds hard en smaakloos was. En het dessert was helaas verschrikkelijk. De sleutel om te begrijpen wat er mis zou kunnen gaan bij de Brut zou kunnen zijn dat het keukenpersoneel onmiddellijk opruimde en het gebied verliet voordat we klaar waren met onze maaltijd. De haast van het personeel om weg te komen leek verband te houden met de gastheer en sommelier aan de voorkant van het huis, die ook uit dienst verdwenen. Het is bijna alsof iedereen heeft uitgecheckt en de gasten met rust heeft gelaten. Ons laatste glas wijnarrangement was vergeten tot nadat we erom vroegen halverwege het hoofdgerecht om mee te combineren. Ze hingen onderling rond, kletsend terwijl we ongeveer 30 minuten op de cheque wachtten zelfs nadat we naar de balie waren gelopen om erom te vragen. Ze waren ook in de war over onze bestellingen voor eten en wijn, hoewel ze zo vriendelijk waren om de extra gerechten te dekken die ze per ongeluk hadden geserveerd. Over het algemeen werd het een langzame, onbevredigende en soms vreselijke ervaring. De Brut die we gisteren bezochten, zal het niet lang overleven zonder hun problemen op te lossen.
We zijn blij met onze ervaring. We hebben vanavond voor het eerst getest en we vonden het menu erg prettig. De producten zijn van hoge kwaliteit en we waarderen de ethiek met betrekking tot de geserveerde producten. Beide menu's, vegetarisch en niet-vegetarisch, waren allebei heerlijk. Goede ontdekkingen en goede smaken. De plaats is erg mooi en de service is super vriendelijk. De prijs lijkt mij niet per se goedkoop, maar correct voor het geheel.
Eerste bezoek voor brunch. Zeer goede keuze aan gerechten. Ik noteer het adres in mijn agenda. Vegetarische menuopties: Goede selectie van groentegerechten. Kefir-drankjes, Kombutcha. Speciale dieetwensen: Plantaardige melk voor onder andere koffie.
De obers waren eenvoudig op een goede manier, vriendelijk, duidelijk, gewoon perfect. Het eten we namen de veganistische cursus was zo lekker. Ik hield van de zachte rustige muziek in het restaurant. Alleen de decoratie niet "af" naar mijn smaak maar dat is om iets te zeggen Vegetarische menuopties: Smaakvol
Verfrissend restaurant met verse producten uit eigen tuin of partners. Menu in tapasstijl waarmee als je een behoorlijke groep bent bijna het volledige menu kunt proberen sterk aanbevolen. Geweldig voor brunch, maar plan voldoende tijd in :
Een ongelooflijke primeur. De setting is harmonieus, mooie kleuren die je een goed gevoel geven. De ontvangst is warm, vriendelijk, attent. Wij chouaille u, wij adviseren u de wijnen volgens de gerechten in het bijzonder. Er waren tijdens de bediening kleine minpuntjes aan onze tafel maar die bleven voor ons onopgemerkt omdat de serveerster en de sommelier onmiddellijk waarschuwden en dat vermijdt ongeduld en dat is cool... Laten we het over eten hebben: We namen het unieke menu met eten / wijnarrangement dat ik aanbeveel. 2 bites, 2 voorgerechten, 1 gerecht, een dessert en een zoete... Wahouuuu, een ware explosie van smaken en texturen. Een fijne maar "simpele" keuken, een genot. Bedankt aan het hele team voor deze culinaire reis die ik alleen maar kan aanbevelen. Het was een zeer aangenaam moment. We zullen terugkomen de volgende keer dat we in Brussel zijn.
Perfect, helemaal. Heerlijke, lokale, zeer fijne vegetarische kaart. Eindelijk een geslaagde combinatie van eten en wijn. Het is zeldzaam vind ik. En het grote pluspunt: een super lachend en zeer gastvrij team! We raden het zonder aarzeling aan.Eten: 5/5
Werk, finesse en idee op het bord, allemaal in overeenstemming met de weergegeven en veronderstelde waarden. De wijnkaart is gewoon een genot! We gaan van verrassing naar verrassing. En de dressing is schitterend. Ik zal terugkomen !Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid